2777
2789
عنوان

داروی رفلاکس

53 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر، دیروز بچمو بردم دکتر وزن گیری خووبی داشته دکتر همچنان تاکید داشت که حجم شیر و کم کنم و فاصله زمانی کمتر، اما امروز فرقی نکرد بازم با تقلا کردن یا تعویض پوشک و..  مدام بچه بالا میاورد فقط وقتایی که خوابه و خیلی ارومه بالا نمیاد، براش اس امپرازول نوشت گفت ولی سعی کن شروعش نکنی، خاستم نظرات شما دوستان رو بدونم و کی استفاده کرده، راضی بودین از تاثیرش؟ چطور و تو چ مقدار اب حل کردین، خلاصه تجربتونو به اشتراک بزارین ممنون میشم

من بچم از دوماهگی اس امپرازول 5 روزی یکی بهش دادم تا دوماه الان که چهارماهشه خوب خوب شده و ده روزه ق ...

خداروشکرر، خیلی سختمه شروع کردنش انگار، بچه میخوره؟ سختش نیس؟ اخه انگار خیلیا گفتن حل نمیشه، بعد بچه من صبح ها تا ده یازده همش خوابه فقط هر دو ساعت تو خواب شیر میخوره اینکه باید ناشتا باشه و بعدشم شیر نخوره سخت تره، وایسادم تا ساعت یازده اینا که هوشبار شه بشه باش بازی کرد اون تایم بهش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکرر، خیلی سختمه شروع کردنش انگار، بچه میخوره؟ سختش نیس؟ اخه انگار خیلیا گفتن حل نمیشه، بعد بچه ...

من بچم شیر خشکیه یه اشتباه بزرگ کردم تو شیشه بهش دادم و چون دارو تلخه الان شیشه بد میگیره و زده شده

دون دون سفید داخلشه که اون حل نمیشه و اتفاقا اون خیلی موثره و باید بخوره  

من خودم داخل 15 سی سی اب دارو میریختم و یه دقیقه هم میزدم و با قاشق کوچیک یه ذره یه ذره بهش میدادم هر چند هی تف میکرد منم دوباره جمع میکردم با قاشق از دور دهنش دوباره به خودش میدادم زمان بر هست ولی ارزششو داره هر سری ده دقیقه وقتتو بهش بده اروم اروم بده بخوره من دادم خیلی اروم تر میشد 

هر چند الان رفلاکسش برطرف شده  درد لثه شروع شده چهار ماهش پر شده رفته تو پنج ماه همش نق میزنه

خستم از دستش 😢😢😢😢

خدایا خودت برای همه بساز❤❤❤

خداروشکرر، خیلی سختمه شروع کردنش انگار، بچه میخوره؟ سختش نیس؟ اخه انگار خیلیا گفتن حل نمیشه، بعد بچه ...

من خودم ناشتا بهش نمیدادم شیر که میخورد نیم ساعت بعدش میدادم و شیر هم نیم ساعت بعد دارو بهش میدادم

خداروشکر که تا یازده میخوابه قدر خوابشوبدون بعدش گرفتار میشی مثل من بخاطر درد دندون بد میخوابن

من خودم ناشتا بهش نمیدادم شیر که میخورد نیم ساعت بعدش میدادم و شیر هم نیم ساعت بعد دارو بهش میدادمخد ...

الان ابریزش از دهن یه هفتس شرو شده همشم دستشو با حرص میبره سمت دهنش، یا دست ما که رو شکمشه وقتی از پشت بغلش کردیم مدام سرشو میاره پایین لثه هاشو رو دستامون فشار بده، دلم میسوزه بچه ها چه گرقتاریایی دارن

اسی داروهاشو ک بده..ببین ی کوچولو زیر سرشو شیب دار کن ک شیر برنگرده معدشم اونجوری اذیت نمیشه

اینکارو میکنم تو خواب کلا اوکیه مشکلم تایمیه ک بیداره و میخاد تکون بخوره

من خودم ناشتا بهش نمیدادم شیر که میخورد نیم ساعت بعدش میدادم و شیر هم نیم ساعت بعد دارو بهش میدادمخد ...

از همون روز اول تاثیر داشت دازو؟ اخه دیروز دادم انگار نه انگار، کلی  از ظهر تا شب بالا اورد 

الان ابریزش از دهن یه هفتس شرو شده همشم دستشو با حرص میبره سمت دهنش، یا دست ما که رو شکمشه وقتی از پ ...

دقیقا دختر منم همینجوریه و هیچ کاری نمیتونیم بکنیم😢

از همون روز اول تاثیر داشت دازو؟ اخه دیروز دادم انگار نه انگار، کلی از ظهر تا شب بالا اورد

شاید رفلاکسش شدید تراز دختر منه دکتر بهم اینو داد گفت بهتر نشد یه قطره نوشت نمیدونم اسمش چی چی بود گفت روزی سه وعده بده 

اگه با این خوب نمیشه ببر بگو یه قطره بهتربنویسه