2777
2789

دوستای قدیمیم بودن و خب بیشتر ناخواسته وقتی تو شرایط روحی خیلی بدی بودم با حرفا و رفتاراشون دلمو شکستن منم اون دوران زیاد حساس شده بودم

یه مدت کلا فاصله گرفتم و رو خودم و عزت نفسم کار کردم

حالا بنا به شرایطی مجبور شدم باهاشون در ارتباط باشم (دلایل درسی و اجتماعی) 

الان بهتر شدن ولی من یاد خاطرات گذشته میوفتم

فکر میکردم بخشیدم و تموم شده اما انگار از ته دل هنوز نبخشیدمشون

چیکار کنم این خاطرات پاک شن  خودمم با یاداوری شون خیلی حالم بد میشه. دوس دارم خیلی عادی باهاشون در ارتباط باشم و حالم بهتر بشه

روحیه ام باز داره شبیه همون دوران سخت میشه😭🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدی ببینم دیگه طرف از چشمم میفته حذف میشه.دوست ک سهله من فامیلم همینطور بدخواه زیاد دارم حذف کردم ...

ببین من یه مدت فاصله گرفتم ولی خب تو دانشگاه به جز اینا دوست صمیمی ندارم

زیادی تنها شده بودم. الان باهاشون بهم خوش میگذره اما اون خاطرات و بی اعتمادی که بهشون دارم اذیتم میکنه🥲

ی مثال خالم و زنداییم خیلی بهم بدی کردن و موقع ازدواج و زایمانم منو نادیده گرفتن ی سراغ نگرفتن خب بعد الان خواهرم زایمان کرده خونه منه بیست روزه..امشب مامانم گف میخان بیان دیدن خواهرت و بچه گفتمش مگه برا زایمان من اومدن یا زنگ زدن؟؟الانم نیان خونم....همه جا خوردن ولی من من دلم خنک شد چیه ادم سرویس بده دنیا ب تلافی رنگ خونمو ندیدن عفریته ها

ی مثال خالم و زنداییم خیلی بهم بدی کردن و موقع ازدواج و زایمانم منو نادیده گرفتن ی سراغ نگرفتن خب بع ...

میفهمم چی میگی فامیل بدتره اره🥲

این دوستام که میگم یکم دو روان یعنی یه وقتا خیلی باهام خوبن یه وقتا با کارا و حرفاشون ناراحتم میکنن واسه همین دو دلم

دیگه هر طور خودت میدونی ....

به خاطر روح خودم دوس دارم ببخشمشون حتی اگه ارتباطی دیگه نداشته باشم باهاشون

اما هرچی میخوام ببخشم انگار از ته دل نیست باز یه خاطراتی یادم میاد  نمیدونم چرا