2777
2789
عنوان

کارما جواب میده

76 بازدید | 6 پست

دوستان شوهرم و خانواده اش خیلی بهم ظلم کردن از تحقیر و بی حرمتی بگیر تا خوردن پول و مالم و بی ارزش نشون دادنم دروغ خیلی بهم میگن یکسره دعام میکنن حتی متوجه شدم برای اینکه قبولش کنم بهم دعا دادند حتی بهم خیانت هم کرده 

خیلی دلم ازشون گرفته به نظرتون اگر تو ذهنم فرض کنم شوهرم کلا مرده و خبرش و آوردن این اتفاق می افته و من آزاد میشم ؟

آخه هیچ جوره طلاقم نمیدن و فقط مثل خوره تو ذهن و مغزم لونه کردن 

من طلاق عاطفی از شوهرم گرفتم الان اون تو پذیرایی کله ی مرگ گذاشته من هم تو اتاق بچم پیش بچمم....

منم ۶ ماهه طلاق عاطفی گرفتم و مادرش شوهرم و برده برای کار شهر خودشون منم شهر خودمم 

البته الان تو عقدیم ولی هرچند وقت یکبار اصرار میکنن که باید بیای پیش پسرم 

خیلی دعا و جادو تو زندگیم پیدا کردم هیچ حسی بهش ندارم ولی نمی تونم طلاقم و بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیو میشناسم با جادوجمبل دختری رو گرفتن باجادو هم طلاقش دادن با ۲ تا بچه و خییییلی ظلم های دیگه اینجا نمیشه گفت

اینو بگم بعد دوسال دخترشون مرد و بچه  های دخترش بی مادرشدن مث بچه های عزوسشون که بی مادر کرده بودن

دختر دیگشون طلاق گرفت و پسره که عروسشو طلاق داده بود و خیانت کرده بود بعد از چندسال تو آتیش افتاد و همه بدنش سوخت 

این قضابا ۱۰ سال طول کشید ولی بالاخره کارما جواب داد

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

یکیو میشناسم با جادوجمبل دختری رو گرفتن باجادو هم طلاقش دادن با ۲ تا بچه و خییییلی ظلم های دیگه اینج ...

۱۰ سال....

من دلم میخواد همین اتفاق الان بیفته که اسم طلاق روم نیاد به آبرومندی تنها شم