2777
2789
عنوان

کلاس اولی وناتوانی درهجی کردن کلمات

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 36 پست
بچه رو وقتی بندازن متاسفانه خیلی از لحاظ روحی اسیب میبینه .فردا دکترم بشه باز یه عده میگن کلاس اولو ...

عزیزم معلم قطعا به مادر اطلاع داده و مادر وضعیت کارنامه و پیشرفت درسی بچش دیده 

خب فکر‌کن این بچه می‌خواد بره دوم ، میتونه با این وضعیت روخوانی کنه یا املا بنویسه اونجوری بیشتر سرخورده میشه تو کلاس 

من خودم پسرم نیمه دومی ماه مرداد امسال باید بره کلاس اول ولی نمیفرستمش چون هنوز به درجه فهمیدن و درک مطالب درسی نرسیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم دیگه خیلی دیر به فکر افتادی عزیزم ولی بازم باهاش کار کن اگر امتحان ترم دوم افتاد نترس باهاش ک ...

بخدامن ازاول میگم بهش یادمیدم میرم مدرسه به معلمش پیام میدم.اشکال ازمعلمش هم هست حتی مشق هاروهم گاهی نگاه نمیکنه.امروزبه باباش گفته براش معلم بگیرین هیچی نیمدونه

معلمش خیلی بیجا کرده کسی تو ابتدایی نمیفته فقط چون یکسال شلوغی بچه‌رو تحمل کرده الان میخواد تلافی کن ...

کی گفته تو ابتدایی کسی نمیفته؟!!

تو درس بچه ضعیف باشه طبق نظر شورایی که تشکیل میشه ممکنه دانش آموز تجدید پایه بشه 

بخدامن ازاول میگم بهش یادمیدم میرم مدرسه به معلمش پیام میدم.اشکال ازمعلمش هم هست حتی مشق هاروهم گاهی ...

زودتر نمیتونست بگه معلم بگیرین ؟!!

ببینید من خودم معلمم.تصور من اینه که بخاطر سلوغی زیاد بچتون‌ به اندازه کافی براش وقت صرف نشده در کلاس.چون معلم مگه چقدر حقوق میگیره بخواد مبصری هم بکنه .میگه نمیخواد یاد بگیره دیگه .ولش کن من چرا گلوی خودمو برای بچه ای که توجه نمیکنه پاره کنم ..این ادما بهتره معلم کلاس اول نشن .

مدرسه فرزندتون رو مرکز اختلالات ارجاع ندادن؟

راهکار برای تقویت املا زیاد هست سعی کن با بازی باشه که همکاری کنه

مثلا تو یه سینی یکم حبوبات مثل لوبیا بریز ، کلمه بگو با لوبیا ها بنویسه

میتونی بازی مارو پله برای فارسیاول دانلود کنی و باهاش بازی کنه( یسری خونه ها کلمه نوشته شده ، بچه باید بخونه ، میتونی املا هم باهاش ترکیب کنی)