2777
2789

با اتفاقی ک بندرعباس افتاد اونم دقیقا همون محل بود

به همه فامیل و آشنا ک محل کارشون اونجا بود تماس گرفتم و حالشون پرسیدم واقعا نگران بودم 

حتی برا غریبه چقد حال مون بده چ برسه به آشناهامون 

برگشت بهم گفت دست از سر من بردار 

من فقط یک دفعه همون لحظه اتفاق تماس گرفتم 

نمی‌دونم از چی می‌سوخت ک اینجوری جواب داد 

از اینکه ک  قبلا خواستگاری کرده بود وهر کاری کرد من جواب رد دادم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن

اعصاب نداشته 

دلش پر بوده ی چرتی گفته 

شما شعور داشتی

دیگ خبری ازش نگیر

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیخیال دیگه یا مرده یا ززنده.............براش طلب خیر کن...........لزومی نداشت زنگ بزنی که اینجوری برخورد کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

موج انفجار گرفتدش لابد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀