2777
2789

تی آر ایکس هیجانی تره 

من خودم با بدن سازی اوکی ترم تی ار ایکس سنگین تره 

و لباس هم ست ورزشی سرچ کنی هست یا حتی یه تیشرت و شلوار جذب ساده 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

تی آر ایکس هیجانی تره من خودم با بدن سازی اوکی ترم تی ار ایکس سنگین تره و لباس هم ست ورزشی سرچ کنی ه ...

من میخوام اندامم اوکی بشه باسن وسینه خیلی ندارم. لگ بدرد بخور هست یا خیلی جذبه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لگ هم دیدم بعضیا میپوشن منتها من راحت نیستم چون حرکاتش کششیه باید یکم ازاد باشم 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

اگه سنگین نیستی برو تی ار ایکس جالب تره 

تی ار ایکس جواب میده یعنی ؟

چرا نده 

ولی ببین بدن سازی میتونی رو یه اندام خاص کار کنی 

مثلا ورزش مخصوص شکم انجام بدی جدا و هر ورزش دیگه 

منتها تی ار ایکس دیگه مربی کار نداره کی سینه میخاد کی شکم میخاد لاغر کنه چون گروهیه همه یه حرکت میرن 

و بدن یک پارچه تر ساز کم میکنه 

منتها بدن سازی نه تو به مربی میگی اونم حرکتای مخصوص میده 

چرا نده ولی ببین بدن سازی میتونی رو یه اندام خاص کار کنی مثلا ورزش مخصوص شکم انجام بدی جدا و هر ورزش ...

من کوچیکه اندامم خجالت میکشم خودم گفتم اگه واقعا کسی جواب گرفته با باشگاه که منم برم

من کوچیکه اندامم خجالت میکشم خودم گفتم اگه واقعا کسی جواب گرفته با باشگاه که منم برم

بدن سازی فرم میده ولی طول میکشه 

اگه اشکال نداه گلم بپرسم چند کیلو بودی و باسن و اینا داشتی و لاغر کردی؟

لاغر کردم 65 بودم شدم 57

اره داشتم