2777
2789
عنوان

لعنت به زن بودن

291 بازدید | 38 پست

امروز ی دکتر زنان تو پیجش پست گذاشته بود که از صدای زن زائو در حال زایمان طبیعی فیلم گرفته بود فقط صداش بود ولی ی جوری داد میزد آدم دقیقا یاد فیلمای ژانر وحشت میوفتاد که طرف و شکنجه میکنن واسه بازجویی!!!

حالم از زن بودن بهم میخوره هیچ عدالتی تو جنسیت نیست ی عده میان ماستمالی کنن میگن خب مرد هم مسئولیتش سنگینه فلان... ولی مرد هرچی سختی بکشه بازم به پای زایمان زن نمیرسه که درد شکستن همزمان ۷۰ استخوان و تحمل میکنن بعدش هم عوارض زایمان... بعد از اون شیردهی و نابود شدن قوای جسمانی بدن و ماهی ی بار پریود و بدبختی 

حالم از ازدواج و زن بودن بهم میخوره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به همسرم گفتم فقط سزارین میارم

البته بچه ندارم هنوز ولی خب بهتره بدونه از الان

البته که به مردا مربوط نیست،خودمون باید انتخاب کنیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

پریودم هست تازه این خودش عذاب محضه

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

زایشگاه نرفتی تاحالا؟ژانروحشت واقعی اونجاست

امیدوارم هیچوقت پام به اونجا نرسه زودتر بمیرم تو همین جوونی ولی نرم اونجا 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ی زمانی منم دقیقا همچین حسی داشتم وخیییلی دوست داشتم پسرمیبودم ..بخاطر محدودیتایی ک داشتیم 

الان من مادر ۳تابچه ی معصومم و ازمادر بودن خودم لذت میبرم و همیشه خداروشکرمیکنم.

امیدوارم هیچوقت پام به اونجا نرسه زودتر بمیرم تو همین جوونی ولی نرم اونجا

دورازجونت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه نیار من هرگز نمیارم حداقل خودم دیگ ب خودم ظلم نمیکنه و جامعه و قوانین کردن بسه.

مگه دست زنه، تو همین سایت خیلیا گفتن شوهرمون گولمون زد با خودخواهی تمام حامله شدن