2777
2789

لباس چی میپوشید 

خوراکی هم ببریم؟ آخه داخل کارت ورود به جلسه نوشته خودشون میدم مجاز نیست بیارید آب چی بیاریم؟ 

بعد من بعضی وقتا استرس میگیرم آبریزش بینی میگیرم دستمال کاغذی ببرم نمیذارن ببرم داخل ؟

مداد چ مدلی ببرم؟

هروی می‌دونید بگید درمورد روز کنکور راهنمایی کنید 

من که شناسنامم آخر نیومد از شانس گندم نمی‌دونم چرا نرسید عکس دار کردم نیومده یک ماه شده  شناسنامه و کپی شناسنامه و رسید شناسنامه و عکس میبرم پدر مادرم هم همراه من هستن خداکنع راهم بدن خدایااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی ببرساعت عقربه ایدستمال کاغذی و دستمال پارچه ای باهمخودکار آبییه لباس راحت ولی نه دیگه ورزشی

ساعت عقربه ای ندارم ساعت دیجیتال دارم ولی ساده هست فقط تاریخ و ساعت و ثانیه شماره نمیذارن ببرم داخل 

بعد مداد نمیخواد مگه چرا خودکار آبی؟

ساعت عقربه ای ندارم ساعت دیجیتال دارم ولی ساده هست فقط تاریخ و ساعت و ثانیه شماره نمیذارن ببرم داخل ...

مداد و پاک کن و تراش و... اینا ملزوماته /=

من بدیهیات رو نگفتم دیگه

ممکنه یه گیر ریز بدن

سر هر جلسه دو تا ساعت بزرگ هست شما نترس