2777
2789

میدونستی؟

البته اونایی که با عشقشون ازدواج کردن و الان با همن منظورم نیست

اونایی که از عشقشون جدا شدن،شمام امروز خودتون رو یا این فکر زجر دادین که امروز اون پسر، روز دخترو به رقیبتون تبریک گفته و حتی واسش کادو گرفته؟💔😊😊💔💔💔💔 از صبح از این فکر روانی ام...میخوام زمینو چنگ بزنم....

دو سال پیش واسم کلی هدیه و تبریک و....خدااا💔

الهی بمیری که با حسم بازی کردی و با وقاحت تمام از اینکه خاستگاری یه نفر دیگه رفتی خبرم کردی....

خدایا اگه ازش کارماشو نگیری،خدای من نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام مسخره اس این چیزا نظرمو گذاشتم چون تایپک و خوندم و عمومی بود ولی خدایی به چه چیزای فک میکنین تازه ناراحت هم میشین تازه میاین اینجا میگین که حالا مثلا روز دختره یه سری دیگه هم بیان ناراحتیشون و بگن  بابا روز دختر که همه نباید منتظر باشن پسر کادو بخره خودتون برا خودتون ارزش قائل باشیداونوقت هیچ مردی و قبول نمیکنین  بعدشم  پسری که الان واسه یکی دیگه داره خرید میکنه قراره شوهر دختری بشه که پسره دیگه براش خرید کرده 

معلومه داغونیبیخیال من دردم اینه بهش وابسته شدم دوسش دارم اما فهمیدم یه بچه ننه به تمام فهمیدم آدم ز ...

این مدلشه پاچه پارس همه سایت ازش شاکین خودش ده تا کاربری داره با کاربریای دیگش میاد دفاع میکنه از خودش در این حد اسکله