2777
2789
عنوان

با پانزده میلیون تومن میشه انلاین شاپ زد(کل پولم همینه😔)

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 39 پست
شدنش که میشه ولی همه رو خرید نکن. یه مقداری رو نگه دار اگه فروش نداشتی ضرر نکنیلوازم تحریر فانتزی می ...

اخه واسه یه خودکار کسی پول ارسال اینا میده؟

لباس زیرو هیچکس رو نمیشناسم انلاین بخره

اخه من ۱۵ میلیون بیشتر ندارم بلاگر میگه من ۲۰ میلیون فقط میگیرم تبلیع کنم :(((((

پیجایی پیدا کن که تازه تاسیس باشن با هم تبادل انجام بدین تو برای اون تبلیغ کن و اون برای تو

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیجایی پیدا کن که تازه تاسیس باشن با هم تبادل انجام بدین تو برای اون تبلیغ کن و اون برای تو

ببخشید شما خودتون انلاین شاپ یا پیج پربازدید دارین؟

بنظرتون پیج هایی که قبلا فروشگاهی بودن و فالور دارن و تو دیوار میفروشن برای خرید خوبه؟

تو اینجور مواقع همخ غیب میشن مام ک توقعی نداریم=))))

نه بحث توقع نیست باید دوست و آشنا خرید کنند ازت و ابراز رضایت کنند از خریدشون تو هم عکس رضایتشون رو بذاری تو پیجت تا بقیه که غریب تر هستن بهت اعتماد کنند

ببخشید شما خودتون انلاین شاپ یا پیج پربازدید دارین؟بنظرتون پیج هایی که قبلا فروشگاهی بودن و فالور دا ...

من ندارم زن داداشم آنلاین شاپ داره برام تعریف میکنه که چیکار میکنه که پیجش رشد کنه

بایو به پیجت برسی هرروز استوری بزاری و دگور پیجت قشنگ کنی به پیجای شخصی ریکوئست بدی شاید چن تاشون بک دادم ولی بعد انفالو کن هرروز یا ی روز درمیون باید پست بزاری من هیچ پیج پابلیکی ندارم اما چون خیلی دوست دارم اینارو بدونم فهمیدم اینارو موید باشید

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

تو اینستا که نمیتونی بفروشی

چون۲۰تومن فقط واسه تبلیغه

تو ترب و باسلام خیلی میخرن سودت باید کم باشه یا ارسال رایگان

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.