2777
2789

انلاین شاپ تا حالا داشتین؟

انقدر رقیب زیاده چطور میشه پیج رشد داشت؟

تو تروب و دیوار و باسلام اینا میشه فروش خوب داشت؟

اصلا با پونزده میلیون میشه انلاین شاپ زد؟

چی بفروشم ک رونق بگیره؟

دانشجوعم و خب پول درنمیارم کل پولم همینه

هرجاییم بخوای کار کنی یا چون دانشجویی گار نمیدن یا عملا کارش نمیصرفه و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید به پیج هایی که فالوور زیاد دارن بسپاری که برات تبلیغ کنند تا پیجت رشد کنه،یا مثلا هزینه ارسالت کم کنی،جایزه بذاری اینا باعث میشه فروشت بیشتر بشه 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

شدنش که میشه ولی همه رو خرید نکن. یه مقداری رو نگه دار اگه فروش نداشتی ضرر نکنی

لوازم تحریر فانتزی میشه، لباس زیر؟ یکم بگرد ایده پیدا کن

برای تبلیغات و اینها باید یکم هزینه کنی دیده بشی. محتوا خوب باید تولید کنی از محصولاتت

والا من با ٥٠ تومن شروع كردم كلي وقت گذاشتم ٢ تومنم پول تبليغات دادم خيلياش موند رو دستم يسري هم  تو دست به آشناها فروختم يه مقدارم بدهكار شدم ،باز خدا بزرگه شايد واسه شما بگيره نميخاستم نااميدت كنم فقط تجربمو گفتم 

ببین انلاین شاپ زدن راحت نیست. 

باید قلقش رو یادبگیری. 

دوره شرکت کنی. 

دوره علیرضا انواری خیلی خوبه. 

دوست داشتی شرکت کن. 

ریز و درشت مسیر رو بهت میگه. 

فقط ذهنیتت روباید درست کنی. مشتری هست همیشه ام هست. ولی تو باید بلد باشیکه جذبش کنی. 🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

محتوا خوب که تولید کنی پستت میره تو اکسپلور از اونجا هم بازدید داری و به یک شبکه اجتماعی اکتفا کن تو باسلام و تلگرام و ایتا هم کانال داشته باشه حتی سایت هم باید داشته باشی

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
والا منم چند وقت پیش یه مقداری پس انداز داشتم. خواستم به آنلاین شاپ فکر کنم دیدم بلد نیستم رفتم طلا ...

جدا از کار و پول دراوردن فکر میکنم کار کردن هم تجربه بیشتری به ادم میده هم اگه قرار بر سود باشه در دراز مدت بتونی پیشرفت بدی سودش بیشتره

باید به پیج هایی که فالوور زیاد دارن بسپاری که برات تبلیغ کنند تا پیجت رشد کنه،یا مثلا هزینه ارسالت ...

اخه من ۱۵ میلیون بیشتر ندارم بلاگر میگه من ۲۰ میلیون فقط میگیرم تبلیع کنم :(((((