2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی ها سخت شده خیلی برای منم خیلی خیلی سخت ولی چند روز موقع خواب خیلی خداروشکر میگم انکار خدا هم ن ...

بی پولی  تنهایی  هیچ دوستی ندارم  نمیتونم ارزوهامو براورده کنم و خیلی چیزای دیگه گه جای گفتن نیست انگار دارم خفه میشم 

میخوام خودکشی کنم

عزیزم این حرفو نزن اونایی ک اینکارو کردن و برگشتن از عذابی میگن‌ ک اونجا بهشون میدادن اگه یک درصد هم‌حرفشون درست باشه واقعا تصورش هم وحشتناکه وحشتناک...زندگی پس از زندگی این  قسمتشو ک مربوط ب همین هست و ببین چی میگن

مشکلت اگر مالیه جز با تلاش خودت حل نمیشه

اگر خانوادست که یا باید باهاشون صحبت کنی یا چاره ای جز تحمل نداری

اگر عشقه که خدا رحم کنه بهت عزیزم 

ولی ببین نمیخوام نصیحتت کنم من حال تو رو خیلی خوب میفهمم چون همین عید داشتم خودکشی میکردم ولی یهو ب ذهنم اومد صبر کنم باورت نمیشه کم کم همه چی درست شد چون واقعا دیگه به خدا سپردم و شاید کلیشه باشه حرفم با امام حسین و امام زمان درد و دل کن خیلی مهربونن من نجات پیدا کردم البته فعلا الانم هنوز دعا میکنم که همه چی خوب پیش بره این مهمه ک وقتی حالت خوبه یاد خدا باشی تا توی سختیات خدا یادت کنه

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

عزیزم این حرفو نزن اونایی ک اینکارو کردن و برگشتن از عذابی میگن‌ ک اونجا بهشون میدادن اگه یک درصد هم ...

به خدا این عذابی که دارم اینجا میکشم صد برابر بدتره روحم   پودر شده  فقط میگم  قرص برنج بخورم   خلاص ولی نمیدونم قبلش چی بخورم کع خواب باشم و متوجه نشم 

به خدا این عذابی که دارم اینجا میکشم صد برابر بدتره روحم پودر شده فقط میگم قرص برنج بخورم خلاص ...

وای بخاطر خدا این حرفو نزن عزیزم..آخه تو از کجا میدونی ک عذاب اینجا بیشتره ..باور کن‌ اینایی ک میان تعریف میکنن از عذاب اونجا بخاطر اینکار شون اصن مو ب تن آدم سیخ میشه وقتی میشنوه..یکیشو دانلود کن ببین چی میگن

به خدا این عذابی که دارم اینجا میکشم صد برابر بدتره روحم پودر شده فقط میگم قرص برنج بخورم خلاص ...

اصن آدم از کجا میدونه ک دور از جون میمیره.. شاید فلج شه یا زندگی نباتی داشته باشه و بین زمین و آسمون معلق.. و روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه خدای نکرده..استغفرالله ربی و اتوب و الیه..امین