2777
2789

چشه؟

قبلا یکی خواستگارم بود دوس داشتیم همو نشد بهم برسیم حالا هر وقت میبینم برام بوق میزنه

چشمک میزنه و لبخند میزنه بهم و بوس میفرسته❓️

نامزد منظورم عقده 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

الان چی بگیم؟ عاشقه؟تابلو نیس داره میبینه اگه راه داره لاس بزنه؟؟؟

نگفتم بگید عاشقه

گفتم چشه؟

چیکارکنم به خانمش بگم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزیش نیس فقط هوله چیزی از تعهد و ازدواج نمیفهمه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
فقط بگم خداتو شکر کن با این لاشی ازدواج نکردی

اوایل خیلی ناراحت بودم بهم نرسیدیم الان خداروشکر میکنم

واقعا

همین الان آب دستته بذار زمین دو سه رکعت نماز شکر بخون ک خدا اینو از ندگیت پرت کرده بیرون

چشم

سعی میکنه خامم کنه بیاد سمتم

درو همسایه ها ام خیلی راجبش حرف میزنن

ما همسایه ایم باهم

مثلا میگن فلانی زنشو دوس نداره بزور گرفتش اینا

خانمش یبار قبلا ازدواج کرده بود

دسترسی داری به زنش؟اگه اره به طرف بگو تکرار کنی به زنت میگماین درست ترین کاره

اره همین آقاهه همسایمونه

زنشم میادو میره

میترسم بگم جدا بشن بیوفته گردن من بعدش

اره همین آقاهه همسایمونهزنشم میادو میرهمیترسم بگم جدا بشن بیوفته گردن من بعدش

عزیزم من گفتم به زنه بگو؟؟؟

گفتم اگه دسترسی داری اون میترسه از اینکه زنش بفهمه

پس بهش بگو اگه مزاحمتت رو تکرار کنی به زنت میگم

اینطوری دمش رو میزاره کولش هیچ وقت تکرار نمیکنه

عزیزم من گفتم به زنه بگو؟؟؟گفتم اگه دسترسی داری اون میترسه از اینکه زنش بفهمهپس بهش بگو اگه مزاحمتت ...

بهش میگم

تکرار کرد به خانمش میگم

تکرار کرد هم به زنش نگوتکرار نمیکنه بیشرفاگه کرد به پدرت بگو مردا بلدن با چه زبونی با هم حرف بزنن

چرا به‌خانمش نگم

بابام میره باهاش دعوامیکنه بدترمیشه

دلمم برای زنش‌میسوزه