2777
2789
عنوان

پیچ خوردگی پا🥺 میشه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست

اصلا بهش فشار نیار و روش راه نرو 

اکر مچ پا به اصطلاح  درنرفته باشه و مشکلی اساسی نباشه تا مدت طولانی استراحت بده 

این حرفمو یادت باشه تا چند ماه درصورت رعایت نکردن درد داری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجوری شده باشه دردش شدید تر میشه یا همینجوریه؟

گاهی امکان داره ترک ریز باشه یه دکتری برو که دقیق نگاه کنه برا خاله ی من دکتر تشخیص نداد اما داییم نگاه کرد میگفت یه ترک ریزی داشت الان سه سال گذشته اما باز اذیت میشه نزار بگذره حتما برو دکتر عکس بنویسه تشخیصش چیه بعد یه شکسته بند هم برو اگه در رفتگی بود

منم تاندون پام نزدیک ب پارگیه ولی نمیتونم عمل کنم

تاپیکم بخون شاید بدردت خورد

داروی جمع کننده عالیه

میشناسم کسی که مینیسک زانوش پاره شده بود میخواست بره عمل من گفتم بره اینجا دارو استفاده کنه خوب میشه بنده خدا طبق دستور رعایت کرده بود بعد از دارو یه جااندازی هم براش انجام دادن خوب شد الان چهارسال گذشته خداروشکر دیگه اذیت نشده

در رفته اگر میتونی برو شکسته بند نه صبح برو دکتر

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن