2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۱۴ بود توافقی زدیم ۱۱۰ هرسه ماه یکی بده معلوم نیست بتونم بگیرم یا نه

دونفر از اقوام خیلی نزدیکم  درحال جدایی هستن 

ولی روند دادگاهشون خیلی طولانی و خسته کننده شده 

چون وکیل هم نگرفتن..۶ردوتاشونم بخاطر خیانت ج  دارن جدا میشن  بااینکه مدارک کافی دارن عکس و فیلم هم دارم ولی دادگاه اصلا رای به طلاق نمیده 

شما فقط وکیل بگیر  و باید فقط تحمل کنی 

تموم میشه ایشالا میگذره این روزام؛سکه هاتم مجبوره بده سررسیدش شد نداد زود حکم جلبشو بگیر

میتونم یعنی 

خونوادم نمیگم کمکم نمیکنن و ندارند هست ولی دوتا بچه دارم با خرج زیاد تو سن بد نمیتونم همش از خونوادم انتظار داشته باشم از نظر روحی هم خیلی بهم ریختم

دونفر از اقوام خیلی نزدیکم درحال جدایی هستن ولی روند دادگاهشون خیلی طولانی و خسته کننده شده چون وکی ...

قبل اینکه خیانتش رو بشه برام مجبورم کرد توافقی رفتیم تقاضا کردیم از دی ماه درگیریم 

منم عکس و فیلم و چت از روابط متعدد دارم ولی کاری نکردم

قبل اینکه خیانتش رو بشه برام مجبورم کرد توافقی رفتیم تقاضا کردیم از دی ماه درگیریم منم عکس و فیلم و ...

با پول و پارتی میشه وقت دادگاه رو عقب انداخت؟؟!! 

مردک بی غیرت زنش رو با دوتا بچه ش رو از خونه بیرون کرده 

بازم دادگاه خانمه رو تشویق به زندگی میکنه  

و مرده همش وقت دادگاه رو عقب میندازه .. البته با زن متاهل رابطه داشته 

ان شالله پدر جفتشون رو دربیارن