2777
2789

امروز روز دختر بود

بابام به مامانم پول داده بود برای من و خواهر وسطیم کادو بگیره

من یه بخیه خیلی بد رو شکمم دارم بخاطر جراحی کبد

مامانم رفته کراپ کوووتاه شلوارکی که خواهرم دوست داررو گرفته برای جفتمون،حتی همون رنگی که اون دوست داره و من نمیپوشم

با بغض میگم تو که میدونی من بخاطر بخیم کراپ نمیپوشم اونم رنگ لیمویی، میگه تو ناسپاسی نمیخوای بندازش دور

اصلا کوفتم شد واقعا

تو که داری هزینه میکنی خب همونو تیشرت میخریدی😔

حالا بخیه دیده بشه چی میشه، اینقدر حساس نباش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

عزیزم حق داری به دل نگیر 

واقعا بعضیا فک میکنن پول خرج کنن یعنی بهترین کادو رو گرفتن در حالی که اون فک کردن قبل کادو خریدن بیشتر ارزش داره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بدن خودمه،دوست ندارم همه زل بزنن بهشگوشت اضافی داره و رنگش کبودهدوست ندارم کسی ببینتش یا درموردش ...

ببین منم یه جایی از بدنم یه ماه گرفتگی دارم ولی همیشه لباسام خیلی بازه و برام مهم نیست دیگران ببینن، اینقدر بقیه دیدن براشون عادی شده، به مرور خودت اذیت میشی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم حق داری به دل نگیر واقعا بعضیا فک میکنن پول خرج کنن یعنی بهترین کادو رو گرفتن در حالی که اون ف ...

بخدا فقط شما اینجوری فکر میکنی

همه میگن خاکتوسرت مگه چیه حالا

ولی من ناراحت میشم ازینکه میتونست همون پولو چیزی بگیره که من دوست داشتم

ببین شما فکر کن منظوری نداشته با بی فکری تمام هدیه رو خریده،  ولی تتو کن بخیه تو، بخاطر خودت میگم که ناراحتی 

روزی که برای تتو رفتم یه خانوم اومده بود تمدید کنه روی پاش سوخته بود با گوشت اضافه انقد قشنگ تتوش کرد که نگو جوری که من میخام به کف پام بزنم

ببین شما فکر کن منظوری نداشته با بی فکری تمام هدیه رو خریده، ولی تتو کن بخیه تو، بخاطر خودت میگم که ...

گوشت اضافه داره و حتی لیزرم جواب نداده

چون خطش خیلی تیره‌س و برجسته هست تتو روش خوب واینمیسته بدتر میشه

ولی کلا قبل عملمم آدمی نبودم که کراپ و شلوارک بپوشم بدنمو دوست ندارم کلا

نمیدونم با خودش چه فکری کرده که منو اینجوری بچزونه

منم واسه عمل ترمیم بینی باید رو دنده ام بخیه بزنن 😭

حتما جاشو لیزر کن تاکید کن تمیز بخیه بزنه

کرم های خوبی هست تو بازار برای جای بخیه

من جای بدی رفتم برای عمل زخمم عفونت کرد😔

گوشت اضافه داره و حتی لیزرم جواب ندادهچون خطش خیلی تیره‌س و برجسته هست تتو روش خوب واینمیسته بدتر می ...

اینکه تو مود تتو نیستی یه چیز دیگه س،  اون دختر خانومی هم که من دیدم روی پاش گوشت اضافه بود اصلا دل ادم ریش میشد من فکر کردم ناراختی پوستی یه بعد گفت نه سوخته،  تیکه تیکه گوشت اضافه داشت صندل نمیتونست بپوشه

ببخشید عزیزم چرا روی دنده رو میخان بخیه بزنن

عزیزم وقتی بینی بار دوم میخواد عمل بشه دیگه غضروفی براش نمونده که بخواد حالت بگیره واسه همین از دنده یا گوش غضروف برمیدارن میزارن رو بینی میگن بشدت درد داره و جاش می مونه 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بخدا فقط شما اینجوری فکر میکنیهمه میگن خاکتوسرت مگه چیه حالاولی من ناراحت میشم ازینکه میتونست همون پ ...

من حاضرم برام جوراب بگیرن ولی تو همون لحظه که به جوراب نیاز دارم اون ارزشش از طلایی که لازم ندارم بیشتره برام 

حالا خودتو ناراحت نکن بعد ها که بحثش افتاد بگو که تو دلت مونده شاید به خودشون اومدن سری بعد برات وقت گذاشتن فک کردن 

نمیگم توقع داشته باشی ولی بگو تو دلت نمونه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا