2777
2789

دکتر   ماندانا خلیلی پور    من رفتم پیشش برای چند بار.. 

تمام مشاهدات خودمو مینویسم براتون

دکتری هستند بسیار بسیار پولکی که برای جواب دادن هر سوالی باید بری مطب و پول بهش بدی تا جواب بده و بگن چیزیت نیست  ...که البته کل جوابه ایشونه

و اصلا تلفنی حتی در مواقع اورژانسی جواب نمیدن و اگرم جواب بدن فقط میگن باید برید مطب خلاصه جیبتون همیشه باید پول باشد برای این خانوم دکتر...

ویک مطب دارن در خراسان که به غیر دوشنبه و پنچ شنبه آنجا هستند معمولا دیر به مطب میان تا مطب به ظاهر شلوغ دیده شود و هیچ ارزشی برای مراجعه کننده ها قائل نیستن و همان چند مراجعه کننده موجود در مطب را طی فاصله زمانی یک ساعته که در مطب هستند دونفره و گاها چند نفره با سرعت ویزیت کرده و چی بگم باید ببینید .....

شاهکار این خانوم دکتر این بود که نصف کارهای مطب توسط منشی کم سواد مطب انجام میشود که این کار نامسئولانه و

غیر حرفه ای برای من بسیار جالب بود وحتی داروهای تجویز شده باید با منشی هماهنگ شود کی و چند تا بخورید...حالا شما بگید که واقعا این دکتر قابل اعتماد است !!!!

پول و عمر و وقت خود را هدر ندهید 

من میرم پیشش نمی دونم با اینکه خیلی خوش اخلاقه و از اخلاقش راضیم ولی دوتا دوتا مریض میبره تو اتاق اصلا وقت نداره باهات حرف بزنه از بس شلوغه من ک میخوام عوضش کنم

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خودتونه؟؟؟چه بیمارستانهایی میره کلا؟؟

بله

فقط بهمن

بسیار هم سرشون شلوغه ، ولی برای هر بیمار کلی وقت می ذاره صحبت می کنه ، انگار ملاقات با دوستته خیلی صمیمی

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹