2777
2789

عزیزممممممم تبریک میگم 

هیچ قدرتی از قدرت پروردگار بالاتر نیس

خداروشکر💚💚

@شکوه__السلطنه  

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

مبارکه انشاالله سالم بغلش یگیرهوقسمت همه کسایی که آرزوشودارن 🤲

ان شاالله🌱

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی قربون اون ذوق و مهربونیت برم من عزیزدلم😍😍🥺🥺

اینجوری که تو گفتی منم بغضم ترکید🥲

امیدوارم خدا ناب ترین معجزه هاشو روانه ی زندگیت کنه

و هرروز بیشتر از دیروز در آغوش امن خداییش فشارت بده🙏🏻❤❤❤❤

الهی قربون اون ذوق و مهربونیت برم من عزیزدلم😍😍🥺🥺اینجوری که تو گفتی منم بغضم ترکید🥲امیدوارم خدا ...

خدانکنه عزیزی💋🌹

ممنون و تشکر بابت دعای بی نهایت قشنگت😍💛💚

خیلی برا من و بچه هام دعا کن 

لطف ویژه ی پروردگار شامل حالت🌱🌱

ان شاالله فسقلیتو صحیح سالم صالح بغل کنی

خدانکنه عزیزی💋🌹ممنون و تشکر بابت دعای بی نهایت قشنگت😍💛💚خیلی برا من و بچه هام دعا کن لطف ویژه ی ...

عزیزدلمی

به روی چشم

به شرط لیاقت حتما دعاتون می‌کنم

خیلی خیلی ممنونم از لطف و مهربونیت...کلی ذوق ذوقی شدم❤❤❤

تو رو خدا دعا کنید یکی از خانمای فامیلمون۱۸ ساله بچه دار نشده دعا کنید بچه دار شه و دلش شاد شه

ان شاالله ب حق امام حسین خدا همین امسال دامنشوسبز کنه💚💚💚💚🌱

عزیزدلمیبه روی چشمبه شرط لیاقت حتما دعاتون می‌کنمخیلی خیلی ممنونم از لطف و مهربونیت...کلی ذوق ذوقی ش ...

🌱💚💛🌹💋❤💙💜💓💕💖💗💞💟

ان شاالله🌱

سلام 

قشنگ نبود تو‌ جمع بپرسم که بسلامتی فارغ شدی که تبریک بگم یا نه

قضیه‌هه این بود 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای