2777
2789
چقدر بدذاتن

بشدتتتت.. میدونن برای چه رده سنی و کجا تور پهن کنن و چه جوری زبون بازی کنن ــتو همین سایت  اکثر اولین رابطه دوستیشون  تو دوره  ی کنکور  و با مردای بالاای ۳۵ سالل و اکثرا مطلقه س  . این جماعت بلدن چه جوری زبون بازی کنن برای دختر بی تجربه مردمم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

mi:

الان که چیزی نشده خب

من که همه چیزو گفتم

پنهان کاری نکردم که😢

دیگه تلخ نکن همه چیزو

خودت رو حرفت فکر کن

میزاشتم کارمو بکنم بعد بگم

بفهم خب..

الانم چیزی نشده من که گفتم،خودتو سرزنش نکن💞😞😞

منو ببخش بیا فراموشش کنیم این دم آخری باشه؟😢😢

الان ناراحتی که زندگی من خراب بشه؟

من که بهت گفتم قضیه رو

من بهت گفتم ادامه هم ندادم هیچ اتفاقی نیفتاده

پس خودتو سرزنش نکن💞

بابا به کی قسم بخورم تو خیلی هات بودی نتونستم مقاومت کنم

خب بفهم من نمیخوام هی اینو بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامای جدیدشو ببین

هووففف.. بلاک کن بره قوزمیتو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

باشهه

افریننن ـدسکه هم با هیچ احدالناسی وارد رابطه نشو. اگرم گیر داد همون اول بگو عکس صفحه اول و دوم شناسنامه ــ. زثد هم دل نبند... 

اره واقعا تجربه بزرگی شدمرسی از همراهیت

خواهش میکنم گل 🌹🌹🌹مواظب روح و روان و جسمت باش خیلی خیلی با ارزشه ـ