2777
2789

من مجرد بودم و دوسال پیش بخاطر عشق به شوهرم قبول کردم زنش بشم بچه هم قرار بود تا هفت سالگی با مامانش باشه اما نمیخواد بچه رو اون مادر قضاوت نمیشه 

ولی من دارم مثل بچه خودم بزرگش میکنم سر مسایل کوچیک قضاوت میشم 

از صبح  باهم بازی کردیم ناهار خوردیم خسته شد الان بغلم خوابه 

کاش بقیه رو قضاوت نکنیم دل نشکنیم 

چند سالشه بچه؟؟ 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش سالشه

عزیزم خدا خیرت بده

یه مثال بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کار هر کسی نیست...من بار ها گفتم به کسایی که می خوان با همچین شرایطی ازدواج کنن...من خودم با مرد بچه دار ازدواج کردم و کاملاً راضیم از روی خواسته ی خودم هم بود نه اجبار و تحت فشار شرایط اما عقیده ام اینه کنترل زندگی امثال زندگی ما سخته خیلی.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

واقعا نمیتونم قضاوتت کنم

چون خودمم بهش فکر می‌کنم اصلا راحت نیست بچه کسی رو بزرگ کرد.

حتما دل بزرگی داشتی و پاداشش هم خواهی گرفت.

مثلا سر چه مسائلی بهت ایراد گرفتن؟ شوهرت یا خانواده ش؟

مثال چی تاپیک قبلیم رو بخون سر لج بازی با شوهرم مادر شوهرم تو ناراحت کردم بچه اصلا تو دستشویی بود مت ...

عزیزم خوب زنگ نمیزدی به همسرت از همون اول مادرشوهرم صدا میزدی میگفتی دلم نمیشینه اشکال نداشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ماشالله ایرانیها یه لول دیگه اند دختر مجرد هزار عیب میذارن و خودشونم که گند اخلاق و چرا پشیمانی عزیزم ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••