2777
2789
باهاش خیلی منطقی صحبت کنبگو نیاااا😁

اعصاب نداره بابا،منطق سرش نمیشه، دیوونه ست😂

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتکش بزنیمدر رو روش قفل کنیم نتونه بیرون بیاد😁

نه حریفش نمیشی ،تسلیم شو

به نظرم همون ال دی بهترین راهکاره

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

اره میدهاز همین امشب بخور معطل نکن دیگه

عزیزم چرا هولش میکنی😅

اگه یه هفته مونده به سفر بخوره بهتره تا قبل از اون اگه پریود بشه تا موقع سفر تموم میشه مدت طولانی پریود رو عقب بندازه هورموناش بهم میریزه

عزیزم چرا هولش میکنی😅اگه یه هفته مونده به سفر بخوره بهتره تا قبل از اون اگه پریود بشه تا موقع سفر ت ...

هیچی نمیشه بابا

این همه ادم سالهاست قرص میخورن

با دوهفته قرص هیچی نمیشه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

هیچی نمیشه بابااین همه ادم سالهاست قرص میخورنبا دوهفته قرص هیچی نمیشه

الان یه ماما کنارمه ایشون میگن زودتر از یه هفته شروع نکنید حتی اگه پریود بشه و تموم بشه براش بهتره چون ال دی اصولا خلق و خو رو تغییر میده سینه ها رو حساس و دردناک میکنه بنده خدا میره اونجا سفر زهرش میشه😄

حتما ال دی بخور 

ما رفتیم شمال واسه سه روز تا رسیدم رفتم دستشویی پری شدم 😐 دو هفته زودتر 

یعنی کل شمال و درد داشتم همونجوری ام اومدم بدون ذره ای لذت

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

قرص بخور از امشب شروع کن و هرشب هم حتما بخور تا وقتی بگردی باید منظم مصرف کنی یادت بره گند زده میشه به همه چی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏