2777
2789
عنوان

کسی هست ناخنکار باشه❓

97 بازدید | 22 پست

درآمدش خوبه؟از مد نمیفته؟میترسم برم تو این کار یهو از مد بیفته خرج کنم هیچی ب هیچی 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

تا حالا ناخن کاشتی? 

از مد که نمیفته 

ولی باید در نظر داشته باشی واقعا علاقه داری چون ب راحتی که تو ویدیو ها نشون میدن نیست تمرین زیاد میخواد باید واقعا علاقه داشته باشی و سرمایه وگرنه نمیتونی از پسش بربیای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا ناخن کاشتی? از مد که نمیفته ولی باید در نظر داشته باشی واقعا علاقه داری چون ب راحتی که تو وی ...

اره 

فقط از ضرر میترسم 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
تضمینی آینده دار نیست ولی اگه حرفه ای بشی اره

می‌خوام این کار رو در کنار خیاطی بکنم 

شینیون کارم ولی از سرپا موندن خسته ام ی کار نشسته میخوام

اره فقط از ضرر میترسم

اگه این ذهنیت و داری اول باید رو ذهنت کار کنی 

اگ بگی وای ضرر میکنم همون میشه 

اگ فکر میکنی علاقه داری و حوصله برو 

هزینه اجاره میز واسه چند ماه هم داشته باشی

اگه این ذهنیت و داری اول باید رو ذهنت کار کنی اگ بگی وای ضرر میکنم همون میشه اگ فکر میکنی علاقه داری ...

خودم ب ناخن علاقه ندارم چون ادم ساده پسندی ام عید کاشت زدم فرداش ریمو کردم اما نیاز ب درآمد دارم 

خودم ب ناخن علاقه ندارم چون ادم ساده پسندی ام عید کاشت زدم فرداش ریمو کردم اما نیاز ب درآمد دارم

خب دارم بهت میگم اگه هدفت درآوردن پوله سمتش نرو 

چون ظریف کاری زیاد داره اعصاب میخواد باید علاقه داشته باشی ..ببین به چی علاقه داری بافت خوبه با هزینه کم ناخن باید کلی وسیله بخری کراتین هم خوبه باید ببینی میتونی چهار پنج ساعت سرپا بمونی و صبر داشته باشی چون ماه های اول یهو ده تا مشتری برات نمیاد 

خب دارم بهت میگم اگه هدفت درآوردن پوله سمتش نرو چون ظریف کاری زیاد داره اعصاب میخواد باید علاقه داشت ...

بافت بلدم و شینیون کار هم هستم اما کنارش گذاشتم

قبلا هم کراتین کار بودم خیلی هم ازش دراوردم اما بو موادش اذیتم میکرد

اینم بگم یادگیریشم طول میکشه اینجوری نیس یاد بگیری فرداش شروع به کار کنی چند ماه در نظر بگیر شاید بت ...

مثلا چه کاری

خیلی زمان بره و وسایلا متریالش گرون من درکنارش تاتو یاد گرفتم تاتو درامدش خیلی بهتره واست میمونه تا ...

اتفاقا خودم شینیون کارم ولی از سرپا موندن خسته ام