2777
2789
عنوان

رابطه خراب شده زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

ببین عزیزم هیچ کسی جز خودت نمی تونه بهت کمک کنه وسواس حربه شیطانه و از اون بدتر شیطون زمانی خییییلی خوشحال میشه و بقولی دایره شادی میگیره دستش که بین زن و شوهر جدایی بندازه تو دام شیطون نیوفت لعنتش کن و اخلاقای آزار دهنده اتو بزار کنار حیف نیست زندگیتو با  دستان خودت خراب کنی  

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببینید خواهر من وسواس داشت  ولی خیلی مقابله کرد مثلا یه بار که چیزی رو میشست میگفتیم تمیزه مطمئن باش دیگه نمیشست ...یا مثلا با خودش تمرین میکرد که همه چی با آب پاک میشه 

واینکه وسواس از وسوسه ی شیطانه 

خیلی باید تمرین کنی 

وواقعا بیخیال باشی یه جیزی رو میشوری بگو انشالله که پاکه (واقعا هم همینه) باید خودت بخای

در مورد رابطت هم سعی کن به خودت شادی بری روحیتو خوب کنی خیلی هم به شوهرت گیر نده اونم کم کم به سمتتون میاد فقط فاز افسردگی نگییرید که هیچ مردی با زن افسرده شاد نمیشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥