2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اون فیلما دیدم و خود/ارضایی کردمبعد توبه کردم و غسل جنابت و توبه کردمحالا هم دارم نماز خوندن و ...

بله عزیزم پاک هستید و به وسوسه های شیطان توجه نکنید کار شیطانه 🥰🥰

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
منظور از توبه یعنی اینکه عهد کردم دیگه سمت اون فیلما و کارا نرم....کافیه؟به همراه غسل

بله نفسم درسته و قبول ان شاالله که دیگه برنگردی سمت اون مسائل....منم دعاکن احسنت ...موفق باشی 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من بعد از پریودم تا دو هفته لکه بینی داشتم حالا پاک شدم غسل حیض باید کنم یا استحاضه یا هر دو؟

ازروزاول پریودیت تا ده روز پریودی حساب میشه بعدش استحاضه

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
من بعد از پریودم تا دو هفته لکه بینی داشتم حالا پاک شدم غسل حیض باید کنم یا استحاضه یا هر دو؟

اگه بعده ده روز حیض گذاشتی دیگه نیاز نیس غسل 

چون لک‌ بینی غسل نداره 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یه سوال دیگهاگه به اینکه غسل بهمون واجب شده یا نه شک داشته باشیمحتی اگه نیازی نباشه و ما انجام بدیم، ...

بله اسمش غسل ما فی الذمه هست، یعنی هر غسلي که ممکنه به گردنم باشه چه اطلاع داشته باشم و چه نداشته باشم، 

من هر وقت میرم حموم اون غسل رو می کنم، به نیت غسل توبه، غسل نشاط در عبادت... 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️