2777
2789
عنوان

بچه دوم

116 بازدید | 12 پست

سربچه اولم بعد 6ماه اقدام باردارشدم بعدش 3سال قرص جلوگیری ال خوردم الان 6ماهه دیگه قرص نمی‌خورم واقدام واسه دومی ولی هیچ خبری نیس واقعا انتظارواسه نی نی چقدرسخته پسرم 4سالشه میخاستم فاصلشون کم باشه همبازی باشن این ماه میخام برم دکتر کسی بوده مثل من باشه شرایطش

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ۱سال و نیمه تقریبا اقدامم واسه دومی البته اقدام آنچنانی نه،خیلی کمه ولی خب اقدامِ دیگ

دخترمم ۵سالشه

دخترمو بعد ۱۰ماه باردار شدم

این یکی نمیشه 

تنبلی تخمدان دارم

چندسری دکترم رفتم قرص و امپول و اینا ولی بازم نشد،منم دیگ نرفتم

عزیزم منم ۱سال و نیمه تقریبا اقدامم واسه دومی البته اقدام آنچنانی نه،خیلی کمه ولی خب اقدامِ دیگدخترم ...

بعد دخترت روش جلوگیریت چی بود منم یکم تنبلی دارم میخام برم دکتر این ماه 

عزیزم منم ۱سال و نیمه تقریبا اقدامم واسه دومی البته اقدام آنچنانی نه،خیلی کمه ولی خب اقدامِ دیگدخترم ...

شاید مشکل ازشوهرته

آره دکتر آزمایش نوشته واسش، خیلی سختشهولی مجبورش میکنم بره

عزیزم انشالله نتیجه بگیری وهرچه خیره پیش بیاد منم میرم دنبال درمان 

تحت نظر دکتربودی یاطبیعی من تنبلی هم دارم

نه دختر نرفته بودم 

فقط ماه آخر رفتم که سونو گرفت گفت فیبروم داری و دارو داد که بعداز پریود استفاده کنم منم همون ماه باردارشدم فقط هم بایکبار اقدام

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺