2777
2789

من امروز سرویسم به پدرم پیام داد گفت که ظهر نمیتونه دنبالمون 

ظهر که پدرم اومدن مدرسه دنبالم بعد سرویسم به پدرم پیام داد که بچه‌هارو برداشتین

من تعجب کردم خودم جواب دادم گفتم دنبال دختر خودم رفتم 

فورا زنگ زد، پدرم جواب داد با لحن طلبکارانه و تند هم حرف میزد میگفت چرا دنبال بچه‌ها نرفتین... بعد بدون خدافظیم قطع کرد! 

خواستم خودم بهش زنگ بزنم گفتم‌ بزار فردا صبح که میاد دنبالم باهاش حضوری یک بحثی داشته باشم 

اومدم خونه برای مامانم تعریف کردم اینجوری کرده خیلی اعصبانی شدن که الان بهش زنگ میزنم، گفتم خودم فردا تو سرویس بهش میگم

جز اینکه اصلا به پدرم من ربطی نداره تازه مسئولیت هم داره مثلا خداینکرده یک اتفاقی میوفتاد اون الان میومد بگه من گفتم! معلومه که نه

نمیدونم بیشور احمق بی‌فرهنگ اصلا با چه رویی همچین چیزی گفته

بنظورتون فردا چی بهش بگم (زن هم هست)

خیلی محترمانه هم نمیخوام باهاش حرف بزنم ولی بی احترامی هم نباشه 

لحنم هم میخوام یکم بد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با مسئول این سرویس صحبت کنید و حتما والدین بقیه بچه ها رو در جریان بذارین

اره با مسئول سرویس فردا صحبت میکنم 

ولی قبلش یعنی فردا صبح که میاد دنبالم میخوام یک بحثی با خود سرویسم داشته باشه 

چی بگم؟ 

آهان دوباره خوندم فهمیدمبابات باید سرویستو عوض کنه دخترمبعد کارو به والدینت بسپار، تو چرا چیزی بگی؟

الان آخر ساله نمیشه یک ماه مونده 

خیلی بهم برخورد باید فردا یک چیزی بگم اخه پروهم هست 

اره با مسئول سرویس فردا صحبت میکنم ولی قبلش یعنی فردا صبح که میاد دنبالم میخوام یک بحثی با خود سرویس ...

هیچی نگو  فقط سکوت کن    ایشون در جایگاهی نیستن که به بچه ها  حرفی بزنن  و یا اینکه برای والدین امر و نهی مشخص کنن       حتی اگه خواستن بحث و باز کنن   شما حرفی نزنید   بگین که اینجور مسائل به من مربوط نمیشه

الان آخر ساله نمیشه یک ماه مونده خیلی بهم برخورد باید فردا یک چیزی بگم اخه پروهم هست

جواب پرو رو باید داد  منم قبول دارم  ولی اگه شما بی محلی کنید و به والدین و مسئول ایشون بسپارین  بیشتر میسوزه

ایشون در قبال احساس مسئولیت پول میگیرن نه پرروئی     اگه میخوان پررو بازی در بیارن میتونن تشریف ببرن بشینن خونه  قرمه سبزیشونو درست کنن