2777
2789

دیروز خاله شوهرم همه رو دعوت کرده بود به غیر ازمن البته غیر یک خواهر وزنداداش که با اونا قهرن ولی خب خانواده شوهرم همشون بودن مهمونی زنونه شما بودین ناراحت میشدین یا اهمیت نداره

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

اهمیت نده

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بهتر بابا حوصله رفت امد باهاشون داری تهش داستان درست میشه همیشه. ولی منم به موقعش دعوتش نمیکنم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

منم بیعارم و میگم به جهنم منو دعوت نکرده 🖐️🥱🥴🤦😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وای متنفرم ازین حرکت خواهر من خیلی اینکارو کرده همه رو دعوت کرده جز من اتفاقی فهمیدم آنقدر ناراحت شدم 

حالا خونشو دزد زده مظلوم شده میاد چس ناله منم محلش ندادم رفت بره با همونا که دعوت میکرد

https://eitaa.com/lady_stor

نه والا 

من با جاریم‌ همسایه ایم واسه روز دختر جشن گرفت چتدتا همسایه هارو دعوت کرد کیک بزرگ گرفته بود اش پخته بود و بزن و بکوب ولی به من نگفت قهر هم نیستیم ولی خب از اول ازدواج ما کلا واسه من قیافه گرفت منم واسم مهم نبود اصلا

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اره میشدم منم جاریم تو یه کوچه ایم تولد بچه ش دعوت نمیگنه

ولش کن .الان خاله های من خانواده شوهر را دعوت نمیکنند .

اما مامانم به خواهرم گفته تو خانواده شوهرت را دعوت کن .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .