2777
2789

روز دختر مبارک تویی که یه تنه برا رویاهات میجنگی  مبارک تویی که اون قدر غرق کار و هدفاتی که فرصت هیچ حاشیه ای رو نداری روز دختر مبارک تویی که تو این جامعه با این همه محدودیت با این‌همه خط قرمز داری تلاش میکنی موفق بشی روز دختر مبارک تویی که تو هر جمعی که میری با ظاهرت نه!!با شخصیت و رفتارت آدما رو تحت تاثیر قرار میدی روزمون مبارک❤️

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۰۴۲۹_۱۴۱۱۳۶۷۴۹_27p7.mp4/

کنکور پس فردا رو بترکونم 

آرزوم همینه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد دولتی تهران رشته مورد علاقم قبول شم

آنلاین شاپم بترکونه 

با عشقم ازدواج‌کنم

۲۰۷ و‌آیپد بخرم و....😍

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ارشد دولتی تهران رشته مورد علاقم قبول شمآنلاین شاپم بترکونه با عشقم ازدواج‌کنم۲۰۷ و‌آیپد بخرم و....� ...

چقدرم عالی ایشالا دونه دونه هدفات تیک بخوره ❤️