2777
2789
عنوان

شوهر دوستا بیان❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 44 پست

شوهرمن نمیخوام اغراق کنم ولی واقعا اقا ونمونه هست مهربون خیلی دل پاک منو خیلی دوست داره خیلی با محبت حرف میزنه همیشه پشتمه ازلحاظ مالی خیلی تامینم میکنه وکارای خونه رو خیلی خیلی کمکم میکنه و بفکر پیشرفت وبخصوص سلامتیه منه همیشه میگه هرکاری که در راستای سلامتیت باشه حتما انجام بده حتی اگه هزینش زیاد بشه شوهرمن کلا اهلاق بدش یه دونس اونم اینکه زود جوش میاره و راهشم اینه که من اصلا یه کلمه هم چیزی نمیگم سکوت میکنم بعدش میاد خیلی منطقی واروم معذرت ومت کشی فراوان 

تا خدا با من است زمانه با من است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بهم گفت شبیه بازیگر خارجیا به خاطر این خیلی دوستش دارم

البته فک کنم به خاطر کک مک ام گفت

از شوخی گذشته خیلی مهربون  و کمکم میکنه تو خونه بچه داری احترام خانواده رو خیلی داره تمیزه شوخی طبع هست

شب تا صبح پتو میکشه روم😂😂😂

👍👍👍👍

‍‍میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت‌ هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱      وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴

از همه مهمتر اینه که عاشقمه

و برای رسیدن بهم کلی تلاش کرد

و برای خوشبختیه من همش کار میکنه

به همه ی قولاش عمل میکنه

مهرمحبتش هیچ‌وقت کم نشده بلکه بیشترم شده

چشم و دل پاکه و هیز نیست

فرز و‌باهوشو درس خونه

تو درسام بهم کمک میکنه

برام برنامه ریزی میکنه

برای قشنگ تر شدن زندگیمون تلاش میکنه و قدمهای زیادی برمیداره

همیشه و همه جا پشتمه

و از من دفاع میکنه

نماز خونو با ایمانه و خدادوسته..

همیشه و همه جا راهنماییم میکنه و مث دوست صمیمی هس باهام

خیییلی تمیز و مرتبه جوری که من بهش نمیرسم

اشپزی هم بلده

اوممممم....

دیگه یادم نمیاد😊😘❤

اینارو گفتم یهو دلم براش تنگ شد😢

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷

همیشه یک حامیه یک تکیه گاهه واسم..شب ها تو اوج خواب و خستگیشم بغلم میکنه. میگه واسه اینکه خسته نشی یک وعده در روز ظرف بشور کمرت درد میگیره..خیلی دوستم داره و چیزی بخوام نه نمیاره..تو جامعه زرنگه..ویژگی منفی هم زیاد داره اما خب مثبتاشو گفتم

صبور..دلپاک..مهربون..جذاب..اهل کار..خانواده دوست..

دوست داشتنی..مثل ی نوزاد میمونه بهش محبت کنی همه چیزشو میزاره برات..اقایی خودمه ب هیچکسم نمیدشم😂😂دورش بگردم😍😍

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

خیلی دوسم داره.عاشقمه با وجود اینکه چند ساله باردار نشدم.همیشه جلو همه پشتمه

ولی یه اخلاقی داره اونم اینه  مهم نیست خانواده من باشه یا خودش،خودش چیزیو دوس نداشته باشه رک می گه و هر کی ازش درخواستی کنه دلش نخواد قشنگ می گه نه.چه پدر مادر من چه پدر مادر خودش.این خیلی اذیتم میکنه،به نظرتون من پرتوقعم؟

مثلا الان مامانم بیمارستانه ،فقط عصر منو آورد ۵ دقیقه نشست ورفت در صورتی که میبینم بقیه همه داماداشون باهاشونه

تو همه چیز باهام مشورت میکنه و چیزی که بخوامو انجام میده_جلو همه و خانوادش مخصوصا به شدت هوامو داره _خیلی احساسیه و خیلی هم احساساتشو بروز میده_خیلی تلاش میکنه برا زندگیمون و خیلی برنامه ها داره _هرچی که خواستمو فراهم میکنه برام و..... خیلی زیاده خوبیاش 😋😚

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘