2777
2789

بنظرم دختر و زن بودن ربطی به تجرد و تاهل نداره 

فرد مونث زیر ۱۸ سال دختره حتی اگه متاهل باشه 

فرد مونث بالای ۱۸ سال زنه حتی اگه مجرد و باکره  باشه 

ازدواج با یک مرد ما رو تبدیل به زن نمیکنه 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا همینه کشور ما فرق دختر و زن رو به اون غشا میگیرن

بله متاسفانه 

همین دیدگاه باعث میشه یه عده از کلمات زشت استفاده کنن

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

حالا واسه ی تبریک و شایدم کادو چه چیزا که از دیروز ندیدم بیخیال بابا هرکی هرچیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان یعنی ما زنیم😂😐

بالای ۱۸ سال داشته باشید بله 

دختر و زن بودن به تجرد و تاهل و باکره بودن مربوط نمیشه

موافقم.👌🏻👌🏻

من روز دختر و زن که تو تقویم جهانی هست رو قبول دارم...این روز دختر و روز زنی که تو تقویم ما هست فقط بولد کردن ازدواج و باکرگی هست...تقسیم بندی زنا براساس ازدواج و باکرگی...در صورتی که روز زن تکریم جنسیت زن هست نه این که بیای تو مسائل شخصی زندگیش دقت کنی و براساس اون تبریک بگی.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

فرق بین نوجوان و جوان وبا تعریف دختر درهم ریختی ها...

تعریف شما از کلمه دختر چیه ؟!