2777
2789
عنوان

بچها اعصابم خورده توروخدا بیاید

170 بازدید | 25 پست

من سه ماهه که عروسی کردم اما شوهرم نمیزاره زیاد از مسائل مالیش سر در بیارم حتی موجودی کارتشو نمیدونم من دوسدارم کارت حقوقش رو بده دست من اما میگه بخاطر قسط و اینچیزا دست خودش باشه. کلا از لحاظ مالی زیاد آدم حسابم نمیکنه. درسته درآمدش کمه پس اندازی به اون صورت نمی مونه مثلا چن شب پیش میگف صفر شدم ندارم اما الان فهمیدم یک تومن داده ماشینشو درست کنه مگه نباید منم حس کنم که هستم ؟؟از هیچ چیزش خبر ندارم بنظرتون چه رفتاری باهاش داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، موضوع مالی تو خیلی حساسه و می‌فهمم که چقدر ممکنه اذیت کننده باشه وقتی حس می‌کنی همسر آدم اطلاعات کامل رو بهش نمی‌ده. اینطور مسائل می‌تونه پایه‌ی احساس بی‌اعتمادی باشه. از یه طرف باید بهش بفهمونی که نیاز داری در این زمینه شریک باشی و اطلاعات بیشتری داشته باشی. بهش بگو که برای راحتی بیشتر و داشتن آرامش، دوست داری که شفافیت بیشتری باشه. توی این مسائل مهمه که خودتو مهم حس کنی، نه اینکه بخوای همیشه عقب بمونی. البته هر دو باید درک کنید که چطور می‌تونید به یه راه‌حل مشترک برسید. آرام و بدون فشار صحبت کن، چون وقتی صریح صحبت می‌کنی، بهتر می‌تونه بفهمه که چرا این برات مهمه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم، موضوع مالی تو خیلی حساسه و می‌فهمم که چقدر ممکنه اذیت کننده باشه وقتی حس می‌کنی همسر آدم اطلا ...

من چندبار بهش گفتم میگه نمیتونم آمار لحظه به لحظه بدم یا صورتحساب برات بفرستم. انگار اصلا من نیستم

چجوری محل ندم مگه من زنش نیستم؟ این حسو دارم که برای آشپزی و رابطه زن گرفته

خب از اول باید تا میکردی باهاش‌. الانم اگه آدمه باهاش حرف بزن و سعی کن حلش کنی. اگه هم آدم نمیشه و کاری از دستت برنمیاد باید راه خودتو بری

یکی سر پا موند و رسید:)

خب چه مشکلی داره اونطوری دوست داره 

مامان بابام الان ۲۰ ساله ازدواج کردن مامانم موجودی یه کارت بابام هم نمی‌دونه نه میدونه چقدر در میاره نه می‌دونه چقدر خرج می‌کنه پول خودشو میگیره خودش خرج می‌کنه بهترین زندگی هم داره

اما تمام پول دوست پسرم دست منه از کوچیکترین خرید و خرجش خبر دارم

هیچ فرقی هم نمیکنه فقط به دو طرف ربط داره

الان شما بذار یه خورده اینطوری بگذره پول خودتو بگیر اگر نتونست مدیریت کنه بعد بگو که بده به تو چون گند زده

خب چه مشکلی داره اونطوری دوست داره مامان بابام الان ۲۰ ساله ازدواج کردن مامانم موجودی یه کارت بابام ...

نه مدیریتش خوبه با اینکه از کاراش خبر ندارم چن روز پیش یدونه النگو برام گرفت. اما کلا من دوسدارم حس کنم که منم هستم تو زندگیش

برای خودت درامد داشته باش و زندگی خودتو کن. انگار نه انگار که کارت پخت و پز و آشپزیه.

میخام برم سالن اکستنشن مژه یاد بگیرم با درآمدش فقط برا خودم طلا میگیرم مثل خودش مخفی کاری میکنم

نه مدیریتش خوبه با اینکه از کاراش خبر ندارم چن روز پیش یدونه النگو برام گرفت. اما کلا من دوسدارم حس ...

خب دیگه پس بلده دیگه چرا به ترکیب برنده میخوای دست بزنی

میتونی باهاش صحبت کنی یه مبلغی ماهانه بهت بده خریداری خونه رو با اون انجام بدی 

چجوری محل ندم مگه من زنش نیستم؟ این حسو دارم که برای آشپزی و رابطه زن گرفته

شوهرمن به خانوادش خرج میکنه به منم نمیگه.

منم به خدا وامام حسین گفتم پولی که از من میزنه به خانوادش خرج میکنه انشا الاه سرطان بشه تو بدنشون انشا الله

یوقتایی بعضی از تاپیکا رو که می بینم می فهمم نباید سر اشتباهات زندگی سابقم انقدر خودخوری کنم و بگم من مقصر بودم ...

همسر سابق من تموم چیزاش از کارت حقوقش از پولایی که براش می ریختند تا هزینه ها تا هرچی بود و نبود و از من قایم می مرد کل زندگیش تو لایه ای از ابهام بود 🙁 بعد اونوقت من خودم و سرزنش می کنم که چرا نتونستم زندگیم و حفظ کنم ...

بعد میبینم خانوما چقدر شوهراشون توی دستشونند و کلی ازشون توقع دارند!

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین