2777
2789

نامزدم خیلی به مامانش میرسه من انگار نه انگار یدونه روز دختر و بهم تبریک نگفت باهاش رفتم بیرون یدونه اب برا من خرید واس مامانش بیرون رفتنی پیتزا بستنی همه چی میخره بعد میگه برا تو دارم کار میکنم مامانش خیلی خوبه خیلی دوسش داشتم الان دیگع متنفرم بدم میاد انگار رقیبه من همش اشک منو در میاره، ولی نمیزاره تو دل مامانش اب تکون بخوره یدونه روز و دختر و تبریک نگفت خودم یاد اوردی کردم گفت مبارکه 

برا هر ماه برا مامانش پول میزنه بعد برا تولد من هیچی نخرید یدونه کیک خرید

زاده صبر 🌘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش بیوه س؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سنتون کمه

هنوز بالغ نشدین

ازدواج براتون زوده

پسره رو هنوز از شیر نگرفتن شما از یه پسر 20 ساله چه توقعی داری!

مگه پول داره برات کادو بخره

فقط موندم مگه عهد بوغه شمارو از حالا شوهر دادن

الان باید درس بخونی بری توی اجتماع نه اینکه شوهرداری کنی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اگر قراره همه عمرت ازش متنفر باشی و هی بخوای مقایسه کنی و زندگی رو به خودت و بقیه زهر کنی؛ همین الان جدا شو

اگه میتونی کنار بیای ادامه بده

چون قرار نیست اون آقا مادرشو کنار بذاره. هم تو هستی و هم مادرش.

سنتون کمههنوز بالغ نشدینازدواج براتون زودهپسره رو هنوز از شیر نگرفتن شما از یه پسر 20 ساله چه توقعی ...

نشونیم بعدشم درس میخونیم وضعش خوبه الانم میخواییم بریم خوته خودمون بعد ۴ سال

زاده صبر 🌘

ن بابا

پس برا چی خرجش میکنه.. هر دفعه میری بیرون ببرش مجبورش کن بکو فلان چی دلم میخواد بهکان کی دلم میخواد. ببرش بازار چند تایی لباس و شلوار لی و لوازم ارایشی بخر.. مجبورش کن خرج کنه. اللن زن عقدیشی تمام خرجهای تو گردنشه.. خرج نکنی کوتاه بیای بعد عروسی هم همین داستانه. اصلا هم نمیخواد مستقیم اشاره کنی به مادرش.. خودت کم کم کاری کن که کمتر برلی اون خرج بشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

پس برا چی خرجش میکنه.. هر دفعه میری بیرون ببرش مجبورش کن بکو فلان چی دلم میخواد بهکان کی دلم میخواد. ...

عقد نه نشونیم خسیس نبست میگه بگو بخرم منم دلم مبخواد همون جور که بی خبر برا مامانش خرید میکنه برا منم خرید کنه

زاده صبر 🌘

نشونیم بعدشم درس میخونیم وضعش خوبه الانم میخواییم بریم خوته خودمون بعد ۴ سال

یعنی انتخاب یه پسر توی سن ۱۶ سالگی؟

واسه دختر هم ۱۶ سالگی زوده چه برسه پسر

ازدواج ۲۰ سالگی واسه یه پسر فوق العاده زوده....