2777
2789
عنوان

پشت کنکوری بودن خوبه یا نه

94 بازدید | 8 پست

اگه کسی اون چیزی که میخوادو قبول نشه ، بنظرتون بمونه پشت کنکور امیدی هست یا نه ؟ 

خیلی شنیدم جدا از حال روحی بدی که داره پشت موندن ، اصلا طرف بر خلاف تصورش با پشت کنکور موندن یا نمیخونه یا کمتر میخونه چون حس و حالش میره 

شما نظرتون چیه 

هرکی پشت مونده بگه تونست قبول بشه یا نه ، راضی بودین ؟ 

عاشق خوابم 🦥💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهترین گزینه رو انتخاب کن برو وگرنه فقط یه سال بمون

همه جوونیم پشت کنکور رفت هر روز یه بامبولی سرمون در میارن اعصاب ندارم توضیح بدم

۴امین کنکورمه روح و روان نمونده واسم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
کنکور ایران همش مافیا بازیه اصلا قبولش ندارم من یکی ولی اگه خیلی رشته ای که قبول شدی مد نظرت دیگه پش ...

اره متاسفانه آزمون عادلانه ای نیست 

نه بعید میدونم خودم دیگه بیشتر از یک سال دیگه بمونم 

عاشق خوابم 🦥💜

نه بهترین گزینه رو انتخاب کن برو وگرنه فقط یه سال بمونهمه جوونیم پشت کنکور رفت هر روز یه بامبولی سرم ...

🥲 

ان شاءالله این دفعه یه رشته ی خیلی خوب بیاری 

عاشق خوابم 🦥💜

نه بهترین گزینه رو انتخاب کن برو وگرنه فقط یه سال بمونهمه جوونیم پشت کنکور رفت هر روز یه بامبولی سرم ...

با موندن ، از درس و تست سرد شدی یا تلاشتو ادامه دادی؟

عاشق خوابم 🦥💜

با موندن ، از درس و تست سرد شدی یا تلاشتو ادامه دادی؟

من ادامه دادم پارسال وضعیتم بهتر بود انگار نمیدونم ۶۲۰۰ منطقه دو بودم دانشگاههای تیپ ۳ میرسوندم پزشکی پردیس یا دارو بابام نزاشت حتی نزاشت پزشکی تعهد بزنم...ولی امسال خیلی سخت گذشت خیلیییییی در حد جهنم...بعد فقط تو نیستی یه روز میگن یازدهم هست نیست دوازدهم نمره هات سیو نمیشه و هزار تا بالا پایین....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من ادامه دادم پارسال وضعیتم بهتر بود انگار نمیدونم ۶۲۰۰ منطقه دو بودم دانشگاههای تیپ ۳ میرسوندم پزشک ...

وای چه حیف که همون سال نرفتی

ان شاءالله که امسال بهترینو بیاری🩷

عاشق خوابم 🦥💜