2777
2789
عنوان

وام ازدواج

55 بازدید | 8 پست

سلام رفقا.

من یه ماهه وام ازدواج ثبت نام کردم بانک رفاه برام کد رهگیری اومده. الان زنگ زدم بانک که کی پیامک تعیین شعبه میاد میگن معلوم نیست شاید الان شاید ۴،۵ ماه دیگه.

من خیلی به پولش نیاز دارم‌.

تا الان ۲بار حذف ثبت نام کردم از دوتا بانک دیگه الان سومیش و تو رفاه ثبت نام کردم ولی خیلی کند پیش میره میخوام تو ملت ثبت نام کنم اگه اینبار حذف کنم بخوام دوباره ثبت نام کنم میشه؟

وامش حضوری نیست غیرحضوریه برنامش اصلا نمیشه اپلود کرد انقدر درسرش زیاد بود ک حدنداشت چندجارفتیم کافی نت بینییم مشکلش چیه و چجوریه اوناهم گفتن ماهم ثبت نام کردیم نتونستیم مدارک اپلود کنیم حذف کردیم😄 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وامش حضوری نیست غیرحضوریه برنامش اصلا نمیشه اپلود کرد انقدر درسرش زیاد بود ک حدنداشت چندجارفتیم کافی ...

عه واسه شوهرم اینطوری نبود حضوری بود ولی خدا خیرش نده رئیسش عین سگ بود

عه واسه شوهرم اینطوری نبود حضوری بود ولی خدا خیرش نده رئیسش عین سگ بود

نمیدونم ماو چندنفردیگه شعبه های مختلف ثبت نام کردیم رفتیم حضوری اونجاگفتن برین فلان برنامه رو دانلودکنین و داخلش مدارکو اپلود کنین ماهم حذف کردیم 

فک کنم کشاورزیم همینجوریه 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️