2777
2789
باید؟؟حالا چرا باید؟دارم میگم ۴ سال پیش ثبت نام کردم الان همکلاسیام فارغ التحصیل شدن احتمالاچرا باید ...

شما برای ثبت نام مگه همه مدارکتو ندادی دانشگاه باید بری بگیریشون یه روز لازمت میش خو

چرا همچنین فکری میکنیببین خدا تورو بی دلیل نفرستاده رو زمین هر انسانی و برای انجام کاری فرستاده رسال ...

من خیلی خیلی دلم میخواست درس بخونم

ولی بنا بدلایلی نشد که بشه.

الان همه زندگیم شده حسرت

ولی خب نمیتونم

روانم از درون فروپاشیده‌س بزور نفس میکشم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی خیلی دلم میخواست درس بخونمولی بنا بدلایلی نشد که بشه.الان همه زندگیم شده حسرتولی خب نمیتونمر ...

برو پیش تراپیست 

پادکست گوش بده 

دوباره خودتو از درون بازیابی کن 

نذار بشه حسرت 

تا وقتی زنده ای زندگی کن 😁❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
باید؟؟حالا چرا باید؟دارم میگم ۴ سال پیش ثبت نام کردم الان همکلاسیام فارغ التحصیل شدن احتمالاچرا باید ...

قانون هست عزیزم...یه سرچ کن تو گوگل بفهمی جریان چی هست.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

منم ۲۴ سالمه دقیقا نمیدونم چکارکنم 

میخوام کلاس زبان برم و باشگاه 

کارشناسی طراحی دوخت خوندم ولی علاقه ایی نداشتم بابام بزور منو فرستاد این رشته🤕🥲 

دوسداشتم کامپیوتر میخوندم و مهاجرت میکردم 

قانون هست عزیزم...یه سرچ کن تو گوگل بفهمی جریان چی هست.

اخه من که نگفتم مدرک رو میخوام یا چیز دیگه

مگه زوریه 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا