_nanani مدیر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2201 عنوان کنکور انسانی پس فردا | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست میدونم یه بار پرسیدم ولی واقعا میخوام نظر بقیه رم بدونم پارسال شهرم با تراز ۶۵۰۰ دعوت به مصاحبه شد من امسال با ۷۵۰۰ یا ۸۰۰۰ اینا دعوت میشم؟یا معلوم نمیشه اردبیل مارالی🥲✨️ 1404/02/09 | 08:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wanderlust عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5077 اگه خدا کمکم کنه نهایی هارو خوب میدم یبار خوندم تا الان پارسالم خوندم برای کنکور هم که خوندم همون در ... انشاالله قبولی برا قبولیت صلوات فرستادم
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2201 سعی کن تراز فرهنگیانت بالا باشه ، یعنی در حد ۷۰/۸۰ هوش و تعلیم رو جواب بدیاونجوری درصد پایین اختصاصی ... پارسال هوش و ۴۰ زدمتعلیم تربیت و ۹۰ امسال هوش و تا ۶۰ میارم ایشالا تراز ۹۰۰۰ ازش بگیرم همه چی حل میشه واقعا فقط دارم برای دل پدر و مادرم تلاش میکنم اردبیل مارالی🥲✨️
_nanani مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 2201 انشاالله قبولی برا قبولیت صلوات فرستادم ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده منم برای حل مشکلاتت حمد خوندم اردبیل مارالی🥲✨️
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48116 پارسال هوش و ۴۰ زدمتعلیم تربیت و ۹۰ امسال هوش و تا ۶۰ میارم ایشالا تراز ۹۰۰۰ ازش بگیرم همه چی حل میش ... ان شاـٔ الله موفق میشی گلماکثر بچه هایی که سال گذشته قبول نشدن اول تراز معدل کم بود بعد تراز مصاحبهیعنی خیلیاشون تراز کنکور بالاتری داشتن از قبولیا آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹