2777
2789
عنوان

دیگه فکر کنم امشب میمیرم 😭😭

294 بازدید | 20 پست

ازصبح دارم میارم بالاگلاب بروتون تقریبا هفته ی ۹ هستم داغونم یعنی سه هفتس یه غذا بامیل ازگلوم نرفته پایین چندبار رفتم زیرسرم 

کیابامن همدردن؟😭😭😭😭😭خدایاشکرت کاش زودتموم بشه اصلا لرز گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 🥲🫶

تودلیت داره همه چیزای مسمومو از بدنت میریزه بیرون قشنگ داره اب جارو میکنه هااااااا 😁🥲🫶

بزودی این روزا تموم میشن جای فرشته کوچولو تمیزو مرتب میشه دست از خونه تکونی برمیداره 😁🥲🫶

برای بهتر شدن حالتم چیزای ابکی نخور

نخودچی بخور 

اب بدنتو جمع میکنه حالت بهتر میشه🥲🫶

اهاباید خوشحال باشی این چه حرفیه اخه میمیرم چیهانشالله سالم میاد به دنیا

وااای خیلی سخت بهم میگذره فکرکن من از۹صبح دارم میارم بالا عصررفتم سرم زدم فقط نیم ساعت خوب بودم هیچ تو معدم نیستا ولی اسیدمعدمو میارم بالا فشار که بهم اومده میگرنم عود کرده تمام سرم نبض میزنه چشام خون  شده ازدرد سر مسکنم نمیتونم بخورم 

وااای خیلی سخت بهم میگذره فکرکن من از۹صبح دارم میارم بالا عصررفتم سرم زدم فقط نیم ساعت خوب بودم هیچ ...

درکت میکنم عزیزدلم

حامله نیستم اما هروز مشکل در بدن دارم و حاله تهوه دارم 

تحمل کن منم مثل توام الان تو هفته ۱۵ یکم حالم بهتر شده

من امید دارم اخر ۳خوب بشم سرپسرم  ماه سوم تموم شد به طرر عجیبی فرداش خوب خوب شدم درحدی که ترسیدم‌نکنه چیزی شده که تهوع هارفتن