2777
2789

امروز داشتم فکر میکردم اگه یه لحظه خدا به من یه اختیاراتی میدا به خیلیا کمک میکردم یعنی به من از اختیارات خودش میداد سرنوشت خیلیا رو عوض میکردم ولی باز گفتم حتما خدا چیزی میدونه که ما نمیدونیم باید تسلیم باشیم ولی دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز داشتم فکر میکردم اگه یه لحظه خدا به من یه اختیاراتی میدا به خیلیا کمک میکردم یعنی به من از اخت ...

دقيقا. بايد تسليم باشيم. پاداش دل شكستمون هم خدا بهمون ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ولی خیلی سخته خیلی

بله. سخته. اگر بخواييم نشون بديم كه بنده هاي واقعي هستيم،كارمون هم سختتره. 

مثل من كه امروز خدا ميدونه چقدر گريه كردم. 

ولي تموم ميشه اين دنيا. عين برق و باد ميگذره. نگران نباش

بله. سخته. اگر بخواييم نشون بديم كه بنده هاي واقعي هستيم،كارمون هم سختتره. مثل من كه امروز خدا ميدون ...

دقیقا امروز یه دفعه این ایه قران یادم اومد که متاع دنیا ناچیز و متاع اخرت همیشگیه و یکم اروم شدم 

دقیقا امروز یه دفعه این ایه قران یادم اومد که متاع دنیا ناچیز و متاع اخرت همیشگیه و یکم اروم شدم

من يه سخن از امام علي شنيدم. 

ميگه دنيا دو حالت بيشتر نداره. يا به چيزي كه ميخواييم ميرسيم و بعد از مدتي ازش خسته ميشيم و يا نميرسيم و در حسرتش ميمونيم. 

بعد اقايي كه اينو ميگفت:گفت پس نتيجه ميگيريم دنيا دوسر باخته و نبايد واسش ناراحت شد 

چون جیره روزی شما همینقدره و مصلحتتون در همینقدر روزی هست ما طمع به روزی زیاد کردیم شروع کردیم به سکه فروختن دقیقا پنجاه میلیون اومد به حساب همون ثانیه پنجاه تومن و حتی بیشتر ازمون بالا کشیدن درس عبرت سد که به جیره اندکمون راضی باشیم شاید خدا اگه بهمون پول بیشتر میداد معلوم نبود چه اتفاقاتی واسمون میوفتاد