2777
2789

مدیر مدرسه دخترم خیلی نامحترم هست. خیلی بی احترامی های زیادی به اولیا کرده و .... و مدام میگه من پشتم به دکتر .... ریاست مدارس .... گرمه و کسی نمیتونه پشت من پیشش بد بگه. طوری که اشک خیلی از اولیا با رفتارهای. بی ادبانه اش د. آورده. امرو. رفتم مدرسه در دفتر باز کردم دیدم تو دفتر چجور دعوا می فتن کادر و مدیر. اگر ناشناس با حراست اموزش و پرورش تماس بگیرم و اطلاع بدم پیگیری میکنن؟

شاید

ولی به اون میگن که کی لو داده😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم شخصا برو و از چیزی نترس تهش مدرسه دخترتو عوض میکنی دیگه

بذار دخترتم از مامانش یاد بگیره زیربار حرف زور ادم مزخرف نره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

آموزش پرورش دستش تو ی کاسه اس 

مدرسه پسرم شهریه و پارسال کردن ۷۰ ت

رفتیم آموزش پرورش منطقه گفتن نه اولیه!

زنگ زدم ۱۱۳

زنگ زدم ۱۶۲ صدا و سیما اسم مدرسه و مبلغ شهریه و گفتم

از ۷۰ شد ۴۷

چرا ناشناس بگی؟ برو حضوری بگو در برابر ناحقی و ظلم کوتاهی نباید کرد

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

من یه جایی کار میکردم و از اینکه سکوت کزدم خیلی ضرر کردم و مجبور شدم برم، حالا گاها یادم میاد و همش خودمو سرزنش میکنم که چرا قوی نبودم جرا شکایت نکردم تا این همه بهم ظلم شد

بنظر من شکایت کن پیش حراست

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چرا ناشناس بگی؟ برو حضوری بگو در برابر ناحقی و ظلم کوتاهی نباید کرد

بچه اذیت میکنن. مدرسه سما هست. ریاست سما و ریاست کل داره. امروز خواستم باهاشون ارتباط بگیرم جوابگو نبودن.به راحتی به بچه برچسب میزنن

به خاطر همین میخوام ناشناس تلفنی تماس بگیرم

ناشناس که خوبه ولی تماس و پیگیری میکنن؟ 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.