2777
2789

یادمه سر مهریه من و مادرم نظرتون اول روی ۳۱۳ تا بود که عرفا عروس هامون همین حدود می‌ذاشتن ؛ بعدش هم که ۱۱۴ تا و خانواده داماد هم قبول کرده بودن و می‌گفتم شما تا ۵۰۰ تا هم بذارین که مهریه خودم مادر همسرمه ، صاحب اختیارین و حتی تو کاغذنویسی هم نوشتن ۱۱۴ تا

وقتی بله برون تموم شد هنوز لباسم رو در نیاورده بودم که پدرم با داد بهم حمله کرد و گفت آبروی منو بردی غلط کردی که مهریه بالا گذاشتی مگه تو فروشی‌ای ؟ و.. حتی یادمه رد دستاش که روی صورت و گردنم زخم شده بود رو با کرم پودر کاور می‌کردم تا چند وقت

بعد هم گفت دفعه بعدی جلوی خودشون می‌زنم تو دهنت

و حق سکونت و تحصیل و اشتغال و همه حقوق دیگه رو که خانواده اونا امضا کرده بودن که میدن رو اجازه نداد تو سند ازدواج بنویسیم و مهریه ام رو گذاشت ۵ سکه به نام پنجاه و مهریه حضرت زهرا که انگار ۵۰۰ مثقال نقره بوده وتو سند ازدواج مونم هیچ حقی ندارم به جز حقوقی که وجود داره و همین مهریه

اونقدر عصبانی و آشفته‌ام که این مدت مدام دارم از خانواده مشکل دارم تاپیک می‌زنم

به نظرتون الان برای افزایش مهریه بگم به همسرم ؟

چقدر پدرت ظلم کرده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات برعکسه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هم افزایش مهریه هم حق و حقوقتنذار پدرت بفهمهلازم نیس همه چی رو به خانواده هاتون بگین

خب همسرم به هم نمی‌ریزه ؟

می‌ترسم فکر کنه می‌خوام ترکش کنم

یه بار یک گوشه کنایه به حق و حقوق زدم گفت حق زنده مرده بودن منم برای تو ولی این حرفا یعنی چی ؟ مگه جنگه ؟

مهریه رو میشه کاهش داد یا حتی بخشید ولی افزایش گمون نکنم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خب همسرم به هم نمی‌ریزه ؟می‌ترسم فکر کنه می‌خوام ترکش کنمیه بار یک گوشه کنایه به حق و حقوق زدم گفت ح ...

این حرفا راست میگه برای قبل ازدواجه ادم وقتی دیگه زن و شوهر میشن این حرفا معنا نداره ولی میخوای بگی بگو چون واقعا باباتون گند زدن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

خب همسرم به هم نمی‌ریزه ؟می‌ترسم فکر کنه می‌خوام ترکش کنمیه بار یک گوشه کنایه به حق و حقوق زدم گفت ح ...

منطقی باهاش صحبت کن 

تو این حقوقتو بگیری چیزی از آقا کم نمیشه 

مهریه رو کاری ندارم حقوقو چرا نذاشت بگیری عجباااااا

اونا همه چی رو توافق کرده بودن

مادر همسرم می‌گفت من خودم ۵۰۰ سکه مهرم بود همینقدر یا بیشترش رو می‌ذاریم برای تک عروسمون

حق و حقوق رو هم قرار بود ذیل سند بنویسیم که پدرم هم برای اونا هم برای فامیل کلی سخنرانی کرد که اسم دخترمو از شناسنامم خط می‌زنم که بخواد از این غلطا بکنه

هیچ حقی ندارم بچه ها .. هیچ حقی