2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کآمل تصویب شد؟

🔴 *هیچ سقفی برای مهریه تعیین نشده است*

🔹آزاد، عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی: طرح اصلاح قانون مهریه به خوبی تبیین نشده چون هیچ سقفی برای مهریه تعیین نشده و *فقط حبس مهریه برداشته شده است.*

🔹هر کس مختار است هر تعداد سکه‌ای که در توانش است یا میل دارد آن تعداد را تعیین کند.

🔹هر تعداد سکه‌ای که تعیین شد پسر موظف است پرداخت کند لذا اگر تمکن مالی داشته باشد دارایی او توقیف می‌شود، اما اگر تمکن مالی نداشت فقط تا ۱۴ سکه حبس و زندان دارد.

🔹در این قانون پیش‌بینی شده که به محض ازدواج اگر کوچکترین اتفاقی در دارایی مرد بیفتد یک مجازاتی در نظر گرفته می‌شود لذا این طرح به نفع خانم‌هاست.

شکرت🌱🦋 

موقع گرفتن انگار بیشتر از ۱۴ تا نمیدن

حالا ایشالا که کسی کارش به اونجاها نکشه،از الان به ادنوقت فکر نکنید که خدایی نکرده خیلیا یکیشم نگرفتن که فقط زاحت شن،خداکنه طرف خوب باشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻