2777
2789

بعد میره خونه میگ من میخابم شب بخیر باهم خوبیم دعوام نکردیم بیرونم میریم همه کار میکنه صمیمیم مث قبل و گرمیم باهم ولی پیام نمیده و اتلاین نمیشه چیکار کنم تمومش کنم بعد دوسال 

عزیزم، اول از همه باید بگم که اینطور رفتارها می‌تونه احساسات متناقضی ایجاد کنه. وقتی با کسی خوب می‌باشی و همه چیز خوب پیش میره، ولی در عین حال پیام نمی‌ده یا آنلاین نمیشه، ممکنه نشونه‌ای از کمبود ارتباط عاطفی یا حتی کمبود وقت برای رسیدگی به رابطه باشه. شاید هم داره از فضایی که دارین استفاده می‌کنه و سعی می‌کنه یه مقدار فاصله بذاره تا بیشتر فکر کنه. اما گلم، اگر بعد از دو سال هنوز اینطور احساس می‌کنی که نیاز به توجه بیشتری داری و این موضوع برات آزاردهنده‌ست، شاید لازم باشه باهاش حرف بزنی و احساساتت رو صادقانه بیان کنی. نمی‌خوام پیشنهاد کنم تمومش کنی، اما اگر احساس می‌کنی که نیاز به تغییر داره و هیچ تلاشی برای برطرف کردن این موضوع نمی‌کنه، شاید باید تصمیمات جدی‌تری بگیری. اما این تصمیم به خودت بستگی داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش اول منطقی حرف بزن

ولی پسر رفیق باز به درد نمیخوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شاید نیاز داره کمی ب این فضا 

بهش فضا بده اگه دیدی بیش از حد پیش میره باهاش اروم حرف بزن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزم، اول از همه باید بگم که اینطور رفتارها می‌تونه احساسات متناقضی ایجاد کنه. وقتی با کسی خوب می‌ب ...

مث هوش مصنوعی راهنمایی کردین مرسی

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

عزیزم، اول از همه باید بگم که اینطور رفتارها می‌تونه احساسات متناقضی ایجاد کنه. وقتی با کسی خوب می‌ب ...

من تازه وارد رابطه شدم دوهفته س خیلی محبت میکرد دو روزه به زور پیام میده

تموم نکن اول حرف بزن بگو اذیت میشی

گفتم بهش دیشب بیرون بودیم گف چیکار کنم منک پیام میدم بهت دیگ میشینم گوشی دستم نمیگیرم فیلم میبینیم یا قلیون میکشم یا فلان میکنم اینجوری 

شاید نیاز داره کمی ب این فضا بهش فضا بده اگه دیدی بیش از حد پیش میره باهاش اروم حرف بزن

خیلی اذیت میشم اخه جدیدا فقط دوسداره بره قهوه خونه نمدونم چرا فرار میکنه هی اونجا اف میشه میگ قلیون میکشم حتی اونروزی ک بیرون میخاسیم بریم گف بزا یساعت قلیون بکشم بشینم بیام موندم خیانت میکنع یا ن گوشیشم چک کردم

خیلی اذیت میشم اخه جدیدا فقط دوسداره بره قهوه خونه نمدونم چرا فرار میکنه هی اونجا اف میشه میگ قلیون ...

فکرتو با خیانت درگیر نگن عزیزم چیزی نیست بزار کمی تو خودش باشه شاید نیاز ب تنهایی داره . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چی بگم خب بگم تموم کنیم

نه بشین باهاش حرف بزن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فکرتو با خیانت درگیر نگن عزیزم چیزی نیست بزار کمی تو خودش باشه شاید نیاز ب تنهایی داره .

چرا اینجودی میکنه خب یهوام بهم میریزه کلا انگار دوسنداره با من حرف بزنه خب میگم بیا تموم کنیم میگم نمیخام من میرم میگ ن نرو توروخدا من جیکار کنم چیزی کم گزاشتم بری

چرا اینجودی میکنه خب یهوام بهم میریزه کلا انگار دوسنداره با من حرف بزنه خب میگم بیا تموم کنیم میگم ن ...

عزیزدلم مردها برعکس ما خانم ها نیاز به تنهایی دارن 

ما نیازداریم کسی کنارمون باشه بزار کمی تو خودش باشه توهواشو داشته باش براش تماس بگیر وقتی کافه ست و بهش یاداوری کن بگو دلم برای اون موقع هایی که بی وقفه برای هم وقت داشتیم تنگ شده حس میکنم الان بیشتر درگیر خودت و کارهاتی درگیر خودمون و زندگیمون نیستی چیزی شده؟ من هستم که بهت گوش بدم 

ختی اگه گارد هم گرفت گارد نگیر و اروم باش بهش توضیح بده متوجه بشه