2777
2789

خصوصا ازدواج سنتی

بعد از آشنایی و صحبت و رفت و آمد و تحقیقات که همه چی خوب بوده

قرار بر بله برون و صیغه محرمیت هست تا کارها انجام بشه و تقریبا ده روز بعد عقد کنن

حالا من به شدت دلهره دارم 

احساس میکنم یه تیکه از جونم رو دارم می سپارم دست کسی دیگه...

احساس میکنم خم به ابروش بیاد گردن پسر رو می شکونم

حس بدی دارم

جز دعا و خواستن خوشبختی شون از خدا کاری نمیتونم بکنم

چه طور آروم میشدین

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اروم نشدم تا الان

چرا

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خواهرت چقدر خوش شانسه ک خواهر مهربونی مثل تو داره

ممنون عزیزم

کاش میشد برای همیشه کنارم باشه و کنارش باشم

حیف که نمیشه

من خواهرم رفت توی اتاقم اتراق کرد و گفت کاش زودتر میرفتی من انقدر توی اتاق بی‌تراس نمی‌موندم😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من احساس خاصی ندارمچه خوبه که با خواهرت صمیمی هستیچند سال اختلاف دارید؟

۷سال بزرگترم

اینقدر اشک ریختم از دل نگرانی نمیدونم چه کنم

کاش میشد چندسال دیگه رو ببینم که خوشبختن

مشکلی براش پیش بیاد من دق میکنم

من خواهرم رفت توی اتاقم اتراق کرد و گفت کاش زودتر میرفتی من انقدر توی اتاق بی‌تراس نمی‌موندم😐

عزیزدلم...

حتما کوچکتره ازت

من خواهربزرگترش هستم

اینقدر برای هرمرحله زندگیش دعا کردم واقعا مادرم رو درک میکنم