2777
2789
عنوان

مهریه یه چیز بیخوده از نظر من

492 بازدید | 70 پست

تاحالا دیدین یکی کامل مهریشو گرفته باشه؟

من ندیدم نهایت ماهی دونه دونه اونم ششاایییدد اکثریت هم موقع طلاق مجبور میشن ببخشن 

بعد اصلا چیزی به اسم بخشش مهریه وجود نداره فقط یه بخشیش بخشیده میشه و الی باید مهریه بده منتهی یه عده کامل میبخشن البته این چیزی بود که شنیدم مطمعن نیستم

خب حق طلاق و اشتغال حق خروج از کشور و حضانت فرزند بهتر نیست به جای مهریه؟نظرتونو محترمانه بگین

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منم همینه 

من میگم آدم باید متعهد باشه خودم شخصا اگه قرار باشه یروز ازدواج کنم مهریه ام رو میبخشم البته اگه آدم درستش باشه که مطمئنم هست ان‌شاءالله 🥹🫠

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یکی از اقوام نزدیکم همشو یجا گرفت بخدا قبل از طلاق تازه چند مااااه بعد طلاق گرفت مهریه و نفقشو جلوجلو گرفت

البته اینم بگم شوهرش نخواست اذیتش کنه پولدار بود تا درخواست داد اینم درجا پرداخت کرد 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

چرا بابا یه نفرو میشناختم زنه سه دانگ خونرو گرفت در صورتیکه زنه روانی بود همون هفته اول ازدواج زد مردرو کبود کرد

یا خیلی خانوما تو تهران صابخونه هستن که با پول مهریه خونه خریدن و دادن اجاره 

چرا خیلی بهتره، ولی برای جامعه ی اسلامی نه .

برای جامعه ای که تمام خانم ها بتونن کار کنن و مستقل باشن .

تو جامعه ی ما مهریه خیلی مهمه ،وقتی اینهمه سال تو زندگی زحمت کشیدی بدون هیچ حقوقی چون باید از شوهرت تمکین میکردی .

و برای زمانی که خدایی ناکرده شوهر فوت میکنه .

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

مهریه واجبه به خاطر قوانین ارث در ایرانهمسر اگر فوت کنه پدرشوهر میتونه زن رو از خونه بندازه بیرون!!م ...

خب اونم جزو شرایط ضمن عقد بود فک کنم یکیش مهریه این فکر کنم یکی دیگه باشه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بله الانم که یه زوج خیلی زرنگ باشن بعد عمری خونه ای خریده باشن و اگه مشکلی پیش بیاد زن نمیتونه خونه رو به عنوان مهریه بگیره چون یه خونه حق مرد و نمیشه توقیف کرد ماشین هم میتونه ثبت نام کنه اسنپ و بگه وسیله کارمه و دست زن هیچی نمیرسه هر شش ماهی یه سکه یا سالی یه سکه!!!