2777
2789

میدونم مشکلات خیلی بزرگی هست ولی اخرش مرگه دیگه نه؟ 

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

موافقم ب شدت

حس میکنم خدا خودشم راضی ب این همه وابستگی ما نیست

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم ب شدتحس میکنم خدا خودشم راضی ب این همه وابستگی ما نیست

واقعا نیست 

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

اره ولی آدمی نمی‌فهمه واقعا اینو نمونش خود من تا ی مریضی میگیرم میگم دنیا همش هیچ و پوچه تا مریضی یا ...

😂😂 پس بزار ی کوچولو بیماری باهات بمونه

واقعا نیست

ما آدما تو ذاتمون همیشه دنبال چیزای بیشتریم 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ما آدما تو ذاتمون همیشه دنبال چیزای بیشتریم

ولی نمیفهیم همین کمی ک داریمو باید ازش لذت ببریم ک خدا زیادشم بده

ولی نمیفهیم همین کمی ک داریمو باید ازش لذت ببریم ک خدا زیادشم بده

دقیقا اصلا شکرگزاری ک میگن هم همینه

وقتی به کسی که می خوای نمیرسی وقتی با حسرت باید زندگی بقیه رو نگاه کنی وقتی دورت پر آدمه اما تنهایی ...

عزیزم منم دقیقا مورد اولو دارم تجربه میکنم کاملا درک کردم 

خیلی وقتا میگم خوبه ۵۰ سال دیگه عمر کنی پس این لذتی ک تو ازین دنیا بردی چی؟ هدف افرینش من این نیست اخه

خدا منو واسه لذت بردن ازین دنیا افریده در کنار همه مشکلاتی ک پیش میاد

دقیقا اصلا شکرگزاری ک میگن هم همینه

اره متاسفانه دنیا و عصر الان داره کاری میکنه دلخوشیای الانمون به چشممون نیاد

من کافیه ۱ هفته برم اینستا🤣

اره متاسفانه دنیا و عصر الان داره کاری میکنه دلخوشیای الانمون به چشممون نیادمن کافیه ۱ هفته برم اینس ...

😂😂منم مامانم همینطوره

ولی خودم نه اینستا روم تاثیر نداره انگار

😂😂منم مامانم همینطورهولی خودم نه اینستا روم تاثیر نداره انگار

چه خوووب

عزیزم منم دقیقا مورد اولو دارم تجربه میکنم کاملا درک کردم خیلی وقتا میگم خوبه ۵۰ سال دیگه عمر کنی پس ...

وقتی دلت خوش نیست لذت هم نمیتونی ببری 

همیشه بقیه برام مهمتر از خودم بودن 

کمتر خوردم بقیه سیر بشن 

کمتر خریدم به مامان بابا فشار نیاد 

هر کاری بوده براشون کردم 

حتی تو دعاهام اول اونا بودن بعد خودم خسته شدم از این دنیا 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

چه خوووب

اره الان بلاگرایی ک مهاجرت کردنو دوس دارم

اونایی ک ایرانن رو مخمه اهمیت نمیدم 

درکل ولی ادمی ام ک نمیگم کاش جای فلانی بودم کاش منم بابام فلان بود 

میگم من ددحد توانم پیش میرم خدا نگاهش بهم هست هوامو داره

ولی مامانم زیاده خواهه کلا😂 برعکسع بابام ک قانع