2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

107 بازدید | 20 پست

فردا نوبت دارم 

اینقدر ازش بد شنیدم کخ چند شبه همش کابوسش رو میبینم

شاید اصلا نرم ....

تجربه ای دارین ؟؟؟

فقط راستشو بگین لطفا 

شهر ما با بیهوشی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی نمیخواد فقط سر میکنن😐

منم نمیتونم دروغ بگم اصلا درد نداره داره،ولی درحد درد پریودی واقعا،نه بیشتر..

نیمساعت قبلش شیاف دیکلوفناک هم میذاری حتما

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
والا هیچ چیز خاصی نبود.ی چیزی شبیه سونو واژینالفقط نیم ساعت قبلش ی شیاف بزار

من سابقه بارداری خارج رحمی دارم 

یکساله و نیمه اقدام داشتم باردار نشدم با اینکا هم فولیکول داشتم هم آزاد سازی زده بودم 

میترسم بسته باشه لوله ها ...

بیهوشی نمیخواد فقط سر میکنن😐منم نمیتونم دروغ بگم اصلا درد نداره داره،ولی درحد درد پریودی واقعا،نه ب ...

ای خدا ...

سابقه خارج رحمی دارم اینقدر سر اون درد کشیدم ترسیده شدم 

الان چند شبه همش خوابش رو میبینم و استرس دارم 

من سابقه بارداری خارج رحمی دارم یکساله و نیمه اقدام داشتم باردار نشدم با اینکا هم فولیکول داشتم هم آ ...

نه عزیزم نترس ان شاءاللەک چیزی نیست، درد هم داشتە باشی قابل تحملە، میتونی دوتا شیاف استفادەکنی

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
ای خدا ...سابقه خارج رحمی دارم اینقدر سر اون درد کشیدم ترسیده شدم الان چند شبه همش خوابش رو میبینم و ...

نه نه خارج رحمی رو باهاش مقایسه نکن!!!!اصلا اونجوری نیس.درحد پریودی اونم فقط همون۱۰دقیقه ای که کار انجام میشه.من خودم خیییییلی ترسو ام ولی واقعا ارزش نداشت اونهمه استرس کشیدم براش

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

من انجام دادم بدون بیهوشی قبلشم هیچ قرص و شیاف استفاده نکردم 

اصلاااااااا اونجوری ک میگن نیست بخدا منم ترس داشتم از گفته های بقیه 

ولی وقتی انجام دادن برام دیدم ک چقدر دردش قابل تحمله قبلش حتمن سر میزنن بهت