2777
2789
هم دو هم شنا برام عذاب اوره واقعا که مجبورم روی تردمیل بدوم چون هوا بیرون خوب نیست

هوم

موفق باشی طاقت باید بیاری😉

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالییی

اره واقعا میچسبه...

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

اره بدتر از بدیساعت پیش حمله داشتم تموم شد الان انقد سردمه خدامیدونهکلا بعد حمله لرزمیاد و من زیر پت ...

برو دکتر

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

آره،ترم نهم فقط میگم کییییی تموم شه بره،برم پیش داداشم،اینجا کارکردن آدمو ناابود میکنه سخت میگیرن

چی میخونی مگه؟

خیلی بده سه روزه آنلاین نشده☹️

🥲🥲اصلا نمیخوام جات باشم حس و حالش مث خوره ادمو میخوره

تازه این یک چهارمش بود حال نداشتم تایپ کنم . ان شاءالله

اووو

ایشالا همش رگباری حل میشه

نرفتم تا حالا🥲

یه روز با خانواده یا دوستات برو کنار دریاچه یه آتیش روشن کن یه چایی بذار و از سکوت لذت ببر...

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

اینکه جمعه هوا خوب باشه تا بتونم برم ماهیگیری😁

چقدر جالب 

کجایید ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم