2777
2789
عنوان

بارداری

146 بازدید | 6 پست

با سلام ، من ماه قبل 18 دی پریود شدم و از قرص لتروزول هم استفاده کردم 27 دی رفتم سونو و فولیکول 18 داشتم فرداش دو تا آمپول hcg زدم و 28 دی ، 30 دی ، 2بهمن و 3 بهمن واسه بارداری اقدام کردم ، کی میتونم آزمایش واسه بارداری بدم ؟ اصلا میتونم امیدوار باشم ؟

خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم چیزی داری؟

زیر دلم درد میکنه شبیه درد پریود ، ترشح هم دارم ، سرم درد میکنه ، با حالت تهوع ، ولی میترسم علائم پریود باشه

خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 
زیر دلم درد میکنه شبیه درد پریود ، ترشح هم دارم ، سرم درد میکنه ، با حالت تهوع ، ولی میترسم علائم پر ...

سینه هات درد نداره؟من سینه هام خیلی درد میکرد ببین ویار نداری؟قیافه غذاها حالتو بد کنه یا یه چیزی بخوای

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
سینه هات درد نداره؟من سینه هام خیلی درد میکرد ببین ویار نداری؟قیافه غذاها حالتو بد کنه یا یه چیزی بخ ...

سینه هام اصلا درد نداره ولی از سوپ حالم خیای بدم اومده ، دعا کنید که کاذب نباشه ، خیلی خسته شدم از انتظار