2777
2789

من موهام جوری چربه که که اگه یک روز یا دو روز دیر برم حموم موهام سریع چرب و پر از شوره میشه و ریزش مو هم دارم

تعداد رای : 10
نظرسنجی
کراتینه
1
10%
پروتئینه
9
90%
حضور کاربر آقا در تاپیک بنده و دعوت به دوستی ممنوع. ☀️ تو تاپیک های مذهبی، بازی و سرگرمی تگم کنید.  وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ «و گفتند: خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کراتین ضرر داره باید با آرایشگر کار بلد مشورت کنی شاید پروتئین شاید بوتاکس مو

ارایشگرای کار بلندو نمیشناسم تو شهرمون 

بوتاکس مو چیه؟ 

حضور کاربر آقا در تاپیک بنده و دعوت به دوستی ممنوع. ☀️ تو تاپیک های مذهبی، بازی و سرگرمی تگم کنید.  وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ «و گفتند: خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست»
کلا هر کدوم و انجام بدی چون باید شامپو فاقد سولفات بزنی موهات چرب ترم میشه من ک موهام خشک بود الان ی ...

پس باید چیکار کنم؟ واقعا نمیتونم وضعیت الان موهامو تحمل کنم

ارایشگرای کار بلندو نمیشناسم تو شهرمون بوتاکس مو چیه؟

خب اول باید آرایشگر کار بلد و پیدا کنی جانم . با تکنیک های جدید اصلا لازم نیست شامپو فاقد سولفات هم بزنی  ولی هر آرایشگری نباید بری کدوم شهری؟؟

خب اول باید آرایشگر کار بلد و پیدا کنی جانم . با تکنیک های جدید اصلا لازم نیست شامپو فاقد سولفات هم ...

میتونم پیدا کنما ولی نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم چون ارایشگر قبلیم زد موهامو خراب کرد به خاطر همین نمیتونم دیگه اعتماد کنم

من تبریزم

میتونم پیدا کنما ولی نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم چون ارایشگر قبلیم زد موهامو خراب کرد به خاطر همی ...

خب تبریز شهر خوب و بزرگیه آمار بگیر بهترین پروتئین تراپ و پیدا کن