2777
2789
عنوان

روحیه ی داغون بعد از سقط

419 بازدید | 35 پست

خانمایی که اولین بارداریتون منجر به سقط شد،بعدش حال روحیتون چطور بود؟

من ۷ماهه که سقط کردم.بارداریم پوچ بود.الان سه ماهه پیشگیری نمیکنم و باردار نشدم.حال روحیم گرفته اس و همش فکر میکنم باخودم میگم من دیگه هیچوقت باردار نمیشم!!!😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سقط البته شوهرم خودش دارو گذاشت برام خدا دیگ نه ب خونم نگاه میکنه ن زندگیم برکت اشو برداشت ازمون خودمم عذاب وجدان ولم نمیکنه من مامان بدی نبودم باباش عرضشو نداشت خرجش بده

اتفاقا میشی 

فقط یکم صبور باش 

بذار رحمت خوب پاکسازی بشه 

قرص های تقویتی بخور 

استرس نداشته باش 

یکی از فامیلای ما بعداز ۷بار سقط خدا بهش یه پسر داد 

الان پسرش ۲۶ سالشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دلیل باردار نشدن همین استرس من به خاطر مشکل ناباروری گروه ivf هستم بودم چند جا باور کن چندین مورد بعد از بارداری و مادر شدن با ivf بلافاصله که زایمان کردن طبیعی بچه دار شدن... خدا خواسته اونم ... چون استرس نداشتن...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

۳ماه خیلی زوده یکم بدنت باید استراحت کنه

ببین درک میکنم سخته ولی الان چون تازه اتفاق افتاده ناراحتیت خیلی زیاده 

خالم چندتا بچش سقط شد الان دختر ۱۸ساله داره 

زنداییم اولین بچش سقط شد الان بزرگترین بچش نزدیک ۲۰سالشه 

از وقتی هم یادمه هیچکدوم یاد بچه سقط شدشون نکردن

انشالله دوباره بچه دار میشی اصلا سطقتتو یادت نمیاد

چ‌ ربطی داره مملکت داغونه تا ابد باید حامله نشه؟

چیه نکنه شما هم توهم پلنگ مازندران دارین که اگه زاد و‌ولد نکنین نسلتون به خطر میوفته بچه یه کیاو برنج نیست بچه امنیت میخاد رفاه میخاد که تو این کشور فراهم نیست روزانه کلی جوون دارن کشته میشن یا ایمکه افسرده ان